αστρολογια 20-23/10 Συγκλονιστικες Αποκαλυψεις

zwdio-tayros

αστρολογια 20 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγό / Κριό)

Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης! Θα σας ζητηθεί να ανοίξετε το μυαλό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε κάτι για τη ζωή σας, τον εαυτό σας ή την κατάστασή σας, κάτι που σας είχε ξεφύγει μέχρι τώρα.

Θα μπορούσε να είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αλλάζει όλη την προοπτική σας… ή θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευχάριστη έκπληξη που προσθέτει μια νέα διάσταση σε αυτά που δεν είχατε σκεφτεί.

 

Όπως κι αν εκδηλωθεί, είστε σε θέση να δείτε την κατάστασή σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και αντικειμενικότητα – αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν αυτή η ενέργεια να είναι έξω από εσάς και να συμβαίνει σε εσάς. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά μέσα σας, μπορεί να δείτε τις σκέψεις, τις αντιλήψεις και τις εντυπώσεις που απαντούν στα εξωτερικά γεγονότα και συμμετέχουν στην ανταλλαγή.

zodia-taro-45

Emails, chats στο Internet και η αλληλεπίδραση με την τεχνολογία μπορεί να είναι μέρος αυτής της διέλευσης, επίσης. Η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο ασταθής ή απρόβλεπτη, οπότε προσέχετε να μην μιλάτε απερίσκεπτα ή απρόσεκτα. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι λέξεις και οι αντιλήψεις σας έρχονται διαισθητικά και αυθόρμητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
αστρολογια 23 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό (μέχρι τις 22 Νοεμβρίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Σκορπιούς! Ενώ ο ήλιος είναι στον Σκορπιό, όλοι μπορούμε να εξερευνήσουμε τα πάθη μας και να διερευνήσουμε τα μυστικά στα βάθη μας. Υπάρχει μια ένταση στην εμπειρία του Σκορπιού που πηγαίνει απευθείας στον πυρήνα και ο Σκορπιός σας προκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς η ένταση αυτή εκδηλώνεται στην ψυχή σας.

Για ποια πράγματα είστε παθιασμένοι και τι φουντώνει το πάθος σας; Ποια γεγονότα και ποιες εμπειρίες σας έχουν φτάσει στον “πάτο” και στη συνέχεια, γύρισαν την παλίρροια για να σας αναζωογονήσουν πίσω σε μια νέα οπτική για τη ζωή; Ποιοι άνθρωποι, αιτίες, πεποιθήσεις ή φυσικά πράγματα είναι τόσο σημαντικά για σας που θα μπαίνατε ακόμα και σε κίνδυνο για αυτά;

zwdia shmera

Τι μυστικά κρύβεται μέσα σας, ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό; Θέτοντας αυτά τα υποθετικά ερωτήματα δεν σημαίνει ότι θα τα λύσετε! Αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την εμπειρία του Σκορπιού για να κατανοήσετε καλύτερα το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον μετασχηματισμό και να αγγίξετε τη βαθύτερη καρδιά της ίδιας της ζωής.

Ο κίνδυνος είναι να παθιαστείτε τόσο πολύ με τα πάθη σας που να παραμελήσετε την πρακτική πραγματικότητα. Ή, μπορεί να κολλήσετε στην «σκοτεινή πλευρά» του μετασχηματισμού και στο να αφήσετε τα παλιά, που να ξεχάσετε ότι ο εικονικό θάνατος και ο μετασχηματισμός συμβαίνουν για να οδηγήσουν στην αναγέννηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος.

zwdia-taro-astra

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γιορτάστε τα τέλη στη ζωή σας. Τιμήστε τις δύσκολες στιγμές, όταν έπρεπε να αντιμετωπίσετε οδυνηρές απώλειες.

Και να λάβετε με πάθος την ευχαρίστηση στα πράγματα που σας τραβάνε έξω από την ρουτίνα σας και σας κάνουν να αισθάνεστε ζωντανοί. Κατά κάποιο τρόπο, όλα σας έδωσαν τη δυνατότητα να επιβιώσετε, να αναπτυχθείτε και να ωριμάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia