αστρολογια 23-24/11 Εκτός Ορίων

zwdia-aytokinita

αστρολογια 23-24 Νοεμβριου 

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα κανει αντίθεση με τον   Ουρανο στον Κριό 

Οι σχέσεις , η κοινωνική αλληλεπίδραση, οι υλικοί πόροι και η συναισθηματική ισορροπία , μπορεί να γίνει λίγο ασταθής ή απρόβλεπτη κατά το διάστημα αυτό , καθώς ο Ουρανός ο Αφυπνιστής βαράει έναν τεράστιο συμπαντικό γκονγκ σε αυτούς τους τομείς.

Πιθανότατα να παρουσιάσετε μία κλίση του να συμπεριφερθείτε εντελώς εκτός του χαρακτήρα σας το διάστημα αυτό ή να πειραματιστείτε εκτός των  ορίων σας ή από την άλλη να γίνετε εντελώς απρόσεκτοι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπως και στις κοινωνικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις, γεγονός που είτε θα αποβεί απελευθερωτικό και συναρπαστικό ή ενοχλητικό και ανησυχητικό.

zodia-taro-45

Κάποιες περίεργες καταστάσεις ή κάποια άτομα θα δημιουργήσουν μία κατάσταση στην οποία θα αναγκαστείτε να αντιδράσετε ή να την χειριστείτε κάπως ασυνήθιστα.

Η ιδέα που κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια είναι το να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί όσο αφορά ένα πιο ευρύ φάσμα αντίληψης για το τι είναι εφικτό να πράξετε σε αυτούς τους τομείς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μπορεί για παράδειγμα να υπάρχουν κάποιοι αδύναμοι κρίκοι σε αυτούς του τομείς, τους οποίους αυτή η διάβαση θα φωτίσει με το να δημιουργήσει προβλήματα πάνω σε αυτούς έτσι ώστε να αναγκαστείτε να τους αντιμετωπίσετε είτε με τον να βρείτε επιλύσεις είτε με το απλά να τους διαγράψετε και να συνεχίσετε από κει και έπειτα. – αφήνοντας ελεύθερο χρόνο για ότι το νέο το Σύμπαν φέρει στον ή στους τομείς αυτούς.

 

Εμπιστευθείτε απόλυτα την διαδικασία αυτή του Σύμπαντος και έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα έτσι ώστε να δείτε την νέα αλήθεια που θα εμφανισθεί καθώς και να αποκτήσετε την αντίστοιχη διορατικότητα που θα σας χρειαστεί.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia
Ο Άρης στον Ζυγό θα δημιουργήσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στον Τοξότη 

Εδώ εμφανίζεται η ευκαιρία αξιοποίησης της ενέργειας της θέλησης μετά της χρήσης της πρακτικής πειθαρχίας. Η φυσική και διανοητική σας ενέργεια θα είναι κατά πάσα πιθανότατα ιδιαίτερα σταθερές και διαρκείς, ή θα γίνουν έτσι ακριβώς ως αποτέλεσμα εφαρμογής μιας σταθερής μεθόδους από την μεριάς σας, εστίασης των προσπαθειών για μεγαλύτερη ευστάθεια και διάρκεια της φυσικής-διανοητικής απόδοσης σας.

Αυτό το ουράνιο γεγονός είναι ιδιαίτερα θετικό και βοηθητικό για την αύξηση και καλυτέρευση της παραγωγικότητας σας γενικότερα ή ειδικά αν βρίσκεστε σε στάδιο υλοποίησης κάποιου μεγαλόπνοου στόχου ζωής. Ο μόνος κίνδυνος που μπορεί να υπάρξει εδώ είναι να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον σχεδιασμό του πλάνου σας, σε τέτοιο βαθμό ώστε τελικά να κολλήσετε σε αυτόν δίχως να προχωρήσετε παρακάτω δηλαδή στην υλοποίηση του .

Ή υπάρχει και η περίπτωση να βιαστείτε να υλοποιήσετε τον στόχο σας πριν να είναι πλήρως έτοιμη η φάση της σωστής και άψογης σχεδίασης του με αποτέλεσμα φυσικά να αποτύχετε. Επομένως η διάβαση αυτή , θα φέρει άριστα αποτελέσματα αν επηρεάσει άμεσα τομείς της ζωής σας, στους οποίους ήδη υπάρχει εξισορρόπηση των δυνάμεων.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Ερμής έρχεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη 

Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να ρίξετε μια καλή ματιά στις καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητα σας. Το συγκεκριμένο ουράνιο γεγονός μπορεί να μην είναι ακριβώς ένα γεγονός που να φέρνει “ας αρχίσει το πάρτι” κατάσταση στην ζωή σας , όμως σας βοηθάει να αποκτήσετε μία σαφή , ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα της ζωής σας.

Πιθανότατα θα χρειαστεί να πάρετε μία σοβαρή απόφαση ζωής το εν λόγω διάστημα. Για παράδειγμα ίσως χρειαστεί να δεσμευτείτε απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό όσο αφορά την έναρξη ενός συγκεκριμένου πλάνου ζωής ή την έναρξη σχεδίασης πλάνου για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου για το μέλλον σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-agnh

 

Και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να μειώσετε ή ακόμα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά κάποιες άλλες επιλογές που μέχρι πρότινος κρατούσατε σε παράλληλη ύπαρξη με τον στόχο αυτό, ώστε να καταφέρετε να τον υλοποιήσετε στην πραγματικότητα.

Επίσης θα φτάσετε και στην κατανόηση ότι κάποιο γεγονός , ή πλάνο ή πρότζεκτ της ζωής σας, ολοκλήρωσε τον κύκλο ύπαρξης της και πως τώρα ήρθε η στιγμή να το αφήσετε να φύγει μακριά από εσάς και να συνεχίσετε την πορεία σας δίχως αυτό.

Είναι λοιπόν μια εποχή όπου μπορεί η αντίληψη , οι σκέψεις ή τα λόγια σας να μην είναι συναρπαστικά, ευφάνταστα και διασκεδαστικά , όμως βρίσκεστε πλέον στην θέση του να είστε περισσότερο σαφείς, βάσιμα καθοριστικοί και σκληρά εργαζόμενοι.

zwdia-zodia-tarw