αστρολογια 25/11 ΠΡΟΣΟΧΗ στις Επικοινωνιες

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στου Ιχθείς 

Η ψυχική σας εστίαση πιθανότατα να είναι κάπως θολή, μπερδεμένη ή ληθαργική αυτή την στιγμή, καθώς το συνειδητό μυαλό σας προσπαθεί να συλλάβει την έννοια του άμορφου και απεριόριστου σε έκταση Σύμπαντος όπως και του ίδιου του ασυνείδητου.

Ενδέχεται να συναντήσετε έντονη απογοήτευση κατά την παρατήρηση και την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους υπολοίπους.

 

Ωστόσο αυτό που ρέει κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων αυτή την περίοδο είναι η απόλυτη ανάγκη να διαλύσετε την κρούστα που έχουν δημιουργήσει οι παρελθοντικές σας πεποιθήσεις και απόψεις- γεγονός που σας εμποδίζει να δείτε την Μεγαλύτερη Αλήθεια του Σύμπαντος που έχει εμφανιστεί.

zodia-taro-45

Αν αισθάνεστε εκτός ισορροπίας, προσπαθήστε κατά τον διάλογο που έχετε με κάποιον , να ακούτε περισσότερο από ότι μιλάτε, έτσι ώστε να γίνετε περισσότερο δεκτικοί ως προς την ψυχική σας ευαισθησία.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μπορεί να σας είναι αρκετά δύσκολο αυτή την στιγμή να εργαστείτε με την λογική ανάλυση που σας παρέχει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, όμως αν την συνδυάσετε με την διαίσθηση που σας παρέχει το δεξί σας ημισφαίριο τότε θα μπορείτε άνετα να εργαστείτε στην καθημερινή σας ζωή.

Μπορεί , τέλος , για να τα καταφέρετε τέλεια , να πρέπει να αποχωριστείτε έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης που διατηρούσατε ως αυτή την χρονική στιγμή , ή να εγκαταλείψετε εντελώς ότι θεωρούσατε ότι γνωρίζατε σχετικά με μία κατάσταση της ζωής σας, ώστε να καταφέρετε να ανοίξετε τον εαυτό σας σε αυτή την νέα οπτική γωνία όψης της ύπαρξης σας, μία νέα προοπτική που σίγουρα θα σας είναι αρκετά δύσκολο και να αποδεχθείτε αρχικά και να κατανοήσετε λίγο αργότερα, η οποία όμως βρίσκεται εδώ με μοναδικό σκοπό το δικό σας προσωπικό συμφέρον όσο αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη ως μοναδικά και ξεχωριστά συμπαντικά όντα.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia
Ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη στον Ζυγό

Αν επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτό, τότε αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά και να πείτε όλα αυτά που είχατε μέσα στο μυαλό σας και θέλατε να γνωστοποιήσετε και στους υπολοίπους.

Στην πραγματικότητα, τα λόγια και οι λέξεις θα ρέουν με τέτοια αφθονία και ευκολία από ΄το στόμα σας που ίσως καταλήξετε στο να βρείτε δύσκολο να το μπορείτε πρώτα να σκεφτείτε ή να λογιστείτε για λίγο στον εγκέφαλο σας τι είναι αυτό που θα ξεστομίσετε έπειτα.

Η επικοινωνία φυσικά και γίνεται ευκολότερη όταν είναι ευθύς, άμεση και γρήγορη και περιεκτική αρκεί να μην φτάσει στο σημείο του να είναι εντελώς αιχμηρή και απότομη.

Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο όσο αφορά την επίλυση μίας διαφωνίας τότε το ουράνιο αυτό γεγονός σας ευνοεί ιδιαιτέρως, αφού σας δίνει την δύναμη να πράξετε ακριβώς αυτό.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Βέβαια θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτική σε περίπτωση που η λογομαχία αυτή θα πρέπει να γίνει μέσα σε ένα πιο λεπτό και ευαίσθητο λεκτικό περιβάλλον, διότι η έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει στον λόγο σας ίσως είναι αρκετά δυναμική για μια τέτοια απευθείας αντιμετώπιση , δίχως την σκέψη των λέξεων και προτάσεων που θα χρησιμοποιήσετε πρωτίστως.

zwdia-zodia-tarw

 

Είναι μια εποχή που τελικά θα κατορθώσετε να βρείτε το κουράγιο και να ρισκάρετε ή το κουράγιο να προστατέψετε τον εαυτό σας αν αυτό χρειαστεί. – ιδίως λεκτικά- Το ουράνιο αυτό γεγονός ενδείκνυται λοιπόν για την δημιουργική επίλυση ζητημάτων καθώς και για την προσπάθεια ένταξης διαφόρων λύσεων με στόχο του να βρείτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε περίσταση.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-agnh