αστρολογια 27/05-02/08 Το Παρελθον Αντεπιτιθεται

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

αστρολογια 27 Μαΐου – Ο Ανάδρομος Άρης μπαίνει στον Σκορπιό (μέχρι τις 2 Αυγούστου)

Ο Άρης τώρα περνά μέσω του Σκορπιού – το δικό του ζώδιο, ως παραδοσιακός κυβερνήτης του. Οι παρορμήσεις μας, η δύναμη της θέλησης και η ισχυρή πρόθεση είναι πιθανό να είναι πιο έντονες, παθιασμένες και να ελέγχονται (ή να ελέγχουν) υπό αυτή τη διέλευση.

Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι υψηλότερη, αν και αυτό μπορεί να δείχνει στην πραγματικότητα μια πείνα για συναισθηματική οικειότητα και βαθιά εγγύτητα, όσο και την ορμή να ικανοποιήσουμε τις φυσικές μας παρορμήσεις. Η ζήλια, ο θυμός και η εκδίκηση μπορεί πιο εύκολα να ενεργοποιηθούν, εφόσον τα παθιασμένα συναισθήματα και τα ένστικτα είναι πιο κοντά στην επιφάνεια και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τα κρατήσουμε υπό έλεγχο.

 

Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος σημαντικής δημιουργικότητας και μετασχηματιστικής ενέργειας, δεδομένου ότι τα ίδια συναισθήματα και οι κινήσεις που μπορεί να είναι τόσο καταστροφικές, μπορεί επίσης να παρέχουν τα καύσιμα για την έκφραση του εαυτού και την ανάπτυξη του. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να παρέχει μια αστείρευτη πηγή, όταν την χρησιμοποιούμε για να αγωνιστούμε για κάποιον σκοπό – απλά φροντίστε ο σκοπός (όπως και οι μέθοδοι του αγώνα σας) να είναι συνεπείς με την ηθική, τις αρχές και την ακεραιότητά σας.

zodia-taro-45

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, οπότε η ένταση σε όλα τα πράγματα που ακολουθούν τον Άρη, μπορεί να αυξηθεί δραματικά ή να φαίνετε πως είναι αδρανής για λίγο. Αυτό μπορεί να ισχύει για το θυμό, τη σεξουαλικότητα, το πάθος, την επιθετικότητα, την αυτοπεποίθηση ή τα σχέδια να προχωρούν σε δράση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία σας να ακλουθήσατε τα πάθη σας με πίστη και ζήλο, ή μπορεί να αισθάνεστε ληθαργικοί ή κυνικοί για πράγματα από τα οποία συνήθως αντλείτε την ενέργεια και την έμπνευση σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η διέλευση μπορεί να βγάλει τη σκιά της συνηθισμένης συναισθηματικής σας κατάστασης.

Για παράδειγμα, αν είστε συνήθως ενθουσιώδεις για τα πράγματα που βάζετε την ενέργειά σας, αυτό το πληθωρικό μέρος σας μπορεί να χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα για λίγο, έτσι ώστε να μπορέσετε να επανέλθετε σε αυτό ανανεωμένοι και να μην κάψετε όλη σας την ενέργεια. Ή ίσως νιώθατε κάποιες αμφιβολίες ή αποθάρρυνση και θα πρέπει να δουλέψετε αυτά τα θέματα πριν να μπορέσετε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση. Εναλλακτικά, αν συχνά είναι ευκολότερο για εσάς να είστε κυνικοί, δύσπιστοι ή μπλαζέ για τη ζωή, μπορεί να νιώθετε πιο έντονα κάποια πράγματα για λίγο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Μπορεί να το βιώσετε ως ανανεωμένο ενθουσιασμό και επιθυμία. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να αναδυθεί ως εκνευρισμός, θυμός, απαισιοδοξία ή ακόμα και κατάθλιψη, το οποίο κατά ειρωνικό τρόπο είναι ένα σημάδι ότι δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι με το να νιώθετε σε λήθαργο ή δεκτικοί σε πράγματα που στην πραγματικότητα έχετε ισχυρές αντιρρήσεις για αυτά.

ζωδια Σ/Κ 28 – 29/05 Ο Ατακτος Εαυτος

Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή η διέλευση θα μπορούσε ενδεχομένως να απελευθερώσει κουκουλωμένη οργή, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί ως σκληρότητα ή εκδίκηση. Εάν βλέπετε αυτό στον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το ως μια ευκαιρία να εξερευνήσετε το τι είναι πίσω από αυτά τα συναισθήματα, αντί απλά να εξαπολύσετε αυτές τις αντιδράσεις πάνω σε κάποιον άλλο (ακόμα και αν νομίζετε ότι το αξίζει). Είναι άλλο πράγμα να ξεσπάτε και άλλο να εκφράζετε δυναμικά τα συναισθήματα ή τις ανησυχίες σας.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

 

Το πρώτο είναι μια αντίδραση που βασίζεται στον φόβο και την αδυναμία (και πιο πιθανό να προκαλέσει μια εχθρική αντίδραση από το άλλο πρόσωπο). Ενώ η δεύτερη βασίζεται σε μία γειωμένη, καλά μελετημένη απάντηση στην κατάσταση (και είναι πιο πιθανό να είναι αποτελεσματική).

Αν αντιμετωπίσετε αρνητική συμπεριφορά τύπου Άρη – Σκορπιού από τους άλλους, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ορθή κρίση και να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αν πιστεύετε πως θα μπορούσατε να είστε σε κίνδυνο.

Εάν είστε σίγουροι ότι δεν είστε σε κίνδυνο, προσπαθήστε να ακούσετε πίσω από τα λόγια που λέγονται ή το κρυμμένο μήνυμα πίσω από τις πράξεις των άλλων. Μερικές φορές ο θυμός ή η εχθρότητα είναι μια προσπάθεια απλά να ακουστεί κάποιος και να κατανοηθεί. Ακούγοντας μπορεί συχνά να εκτονωθεί μια συναισθηματικά φορτισμένη, μη-απειλητική κατάσταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65