VIP αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο 04/08

zwdia-erwtiki-symvatotita

VIP αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Τρίτη 04 Αυγούστου

Ανατολή Ηλίου 06:30  – Δύση Ηλίου 20:32

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

zodia-taro-45

 

Κριός: Αδιαφορήστε για τις σκέψεις των άλλων  και ιδίως των ατόμων που συσχετίζονται με το άσχημο παρελθόν σας. Οι προτεραιότητα σας θα πρέπει να μένει πάνω στον άνθρωπο της τωρινής σας επιλογής. Οι μέρες και τα αστρα είναι σε ιδανική ευθυγράμμιση  για εξελίξεις.

SEX LIFE: Άσχημη

 

Ταύρος: Τύχη και Εύνοια… θεωρείται να μπορείτε να αισθάνεστε και πάλι ασφαλής μέσα από την σχέση – γάμο σας με τόσο αντίξοες αστρολογικές  όψεις. Μην δώστε μεγαλύτερη έκταση σε εντάσεις και απομακρυνθείτε από σχόλια που πιθανόν να στεναχωρούν… και που έχουν ειπωθεί και στο άσχημο παρελθόν σας.

SEX LIFE: Καλή

 

Δίδυμοι: Πολλά και περίπλοκα εξελίσσονται όπως δεν τα είχατε προϋπολογίσει. Προφυλάξτε εν αρχή την σχέση σας μέχρι να εντοπίσετε την πηγή που σας δημιουργεί αυτές τις μόνιμες αναταράξεις. Ίσως να φταιει και η δική σας ψυχική  κούραση που εκδηλώνεται με επιθετικό  τρόπο στον άνθρωπο σας.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Καρκίνος: Απολαύστε τις θετικές και ευνοϊκές ημέρες που έρχονται. Το συντροφικό  ταίρι σας θα έχει πολλή καλύτερη διάθεση… με αποτέλεσμα τυχόν προβλήματα – απομακρύνσεις – ψυχρότητα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν … να ξεχαστούν από την μνήμη και των δύο σας.

SEX LIFE: Άριστη

Λέων: Ο τρόπος και ο χρόνος  που αλλάζετε την γνώμη  σας πιθανόν να προβληματίζει το αγαπημένο ταίρι σας και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βελτιώσετε και να ελέγξετε προκειμένου να μην σταθεί πρόβλημα στην σχέση σας.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

Παρθένος: Επιτρέψτε στην άλλη πλευρά, να αναλάβει δράση και να προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο χρόνο και έδαφος  στην καρδιά σας. Τα αστρολογικά δεδομένα σας κάνουν πολύ πιο ερωτεύσιμους  με αποτέλεσμα το μέτριο  κλίμα μέσα στην σχέση σας να αναθερμανθεί… και πιθανόν να παρθούν αποφάσεις για κοινό  – δεσμευτικό μέλλον.

SEX LIFE: Καλή

 

Ζυγός: Διώξτε την αρνητική – άσχημη ενέργεια που έχει συσσωρευτεί στην ερωτική σας σχέση.  Έχετε χάσει τον τελευταίο καιρό το θάρρος  σας και αυτό θα χρειαστεί την υποστήριξη του ερωτικού συντρόφου σας. Ασχοληθείτε και με τις ξεχασμένες λεπτομέρειες και δείξτε τον ερωτισμό σας…  κάπου έχει ξεχαστεί!

SEX LIFE: Μέτρια

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Βρείτε χρόνο και ηρεμία για να ξεκουραστείτε πρώτα εσείς..  και μετά από κοινού  με το ταίρι σας. Οι μέρες – εβδομάδες που πέρασαν σας κούρασαν ψυχολογικά και σωματικά. Εστιάστε σε κάποια εκδρομή, οι κοινές δράσεις ψυχαγωγίας. Αν ο σύντροφος σας ανήκει σε ζωδιο του αέρα επίσης, οι προτάσεις θα βρουν γρήγορη και θετική ανταπόκριση.

SEX LIFE: Άριστη

 

Τοξότης: Μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα την προσωπική με την εργασιακή  σας ζωή. Είσαστε από τα πιο δημιουργικά ζωδια και ξέρετε πως να κρατάτε τις απαραίτητες λεπτές ισορροπίες. Ωστόσο…. μην προσπαθήσετε να στριμώξετε καταστάσεις χρονικά… θα γίνουν λάθη.

SEX LIFE: Μέτρια

 

Αιγόκερως: Η διάθεση σας για περαιτέρω αισθηματική εδραίωση στην καρδιά και στο μυαλό του ανθρώπου σας, έχει φτάσει στα απόλυτα άκρα, με αποτέλεσμα να έχετε εκνευριστεί από την αδιαφορία  της άλλης πλευράς. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες και συζητήστε γύρω από όλα αυτά που σας προβληματίζουν.

SEX LIFE: Καλή

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Δυσκολίες θα υπάρξουν από τις 10 Αυγούστου και μετά στην ερωτική σας σχέση, αν δεν ξεκαθαρίσετε εσείς πρώτα την περίπλοκη σκέψη σας. Αν το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, πια δεν σας γεμίσει  αποφασίστε και ανακοινώστε  το.

SEX LIFE: Άριστη

 

Ιχθύς: Η μόνιμη ζωηρότητα σας θα σας βάλει σε προβλήματα μέσα στην ερωτική σχέση σας. Μην δίνεται πολλή σημασία σε πειρασμούς, ακόμα και αν είστε κουρασμένοι από την σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας δώσει τις πρωτότυπες ιδέες και δυνατότητες ….να ανανεωθείτε με τον άνθρωπο  σας.

SEX LIFE: Καλή