Αστρολογικα Συνοικέσια Οκτώβριος 2015

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογικα  Συνοικέσια Οκτώβριος 2015

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας…ιδίως αν είστε άνω των 33 ετών.

 

ζωδια –  Κριός: Οι αναταραχές που περάσατε σε παλαιότερες σχέσεις έχουν λήξει οριστικά…και εσείς πρέπει επιτέλους αυτό να το βγάλετε από το Κριαρίσιο κεφάλι σας. Μέχρι τις 20 του Οκτωβρίου σας περιμένουν ανατροπές στην ερωτική σας ζωή που αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται άδεια. Πολλές γνωριμίες., ακόμα και μέσω φίλων θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ερωτικές ημέρες:  09 και 21 Οκτωβρίου

zodia-taro-45

 

ζωδια – Ταύρος: Χρησιμοποιήστε την ευγένεια και την γοητεία σας προκειμένου να πείστε τον άνθρωπο που σας έχει γλυκάνει  την ψυχή για τις αληθινές προθέσεις. Ο Δίας στην Παρθένο κάνει εξαιρετικές όψεις με το ζωδιο σας αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να βρεθεί το ποθούμενο! Αυτό μπορεί αν έχει την ισχύ του και για επανασυνδέσεις.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 19 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Δίδυμοι: Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν σε όλους τους μοναχικούς Διδύμους που πια επιθυμούν διακαώς να βρεθεί μια αξιόλογη προσωπικότητα έτσι ώστε να συμπορευτούν με σταθερότητα και ποιότητα… επιτέλους. Οι μέρες μετά  την νέα σελήνη στις 13/10 θα δημιουργήσουν ρομαντικό κλίμα σε κοινωνικούς κύκλους.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 30 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Καρκίνος: Παλεύετε πάντα για την αγάπη και τον έρωτα! Τώρα που ο Κρόνος σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στα υδάτινα ζωδια, έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο να σας αποδοθούν αυτά που σας έχουν στερηθεί. Γύρω στις 15/10 μοιραία συνάντηση πάνω σε μετακίνηση – ταξίδια θα αποδώσει έρωτα και ενθουσιασμό που γρήγορα θα εξελιχτεί σε βαθύ συναίσθημα.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 15 Οκτωβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων: Καλό θα ήταν να αφήσετε τις υπερβολές και τις Βασιλικές απαιτήσεις και να δείτε ποιος θα ήταν αυτός που θα σας; συγκινούσε και πως θα ήταν τα χαρακτηριστικά του. Η αστρολογία του Οκτωβρίου υπόσχεται σε όλους τους μοναχικούς Λέοντες ιδανικό ταίρι μέχρι τις 23-34. Τεντώστε τις κεραίες σας και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 17 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Παρθένος :  Είστε οι πρωταγωνιστές των επόμενων ημερών. Όλα τα αστρα είναι με ένα μεγάλο χαμόγελο …που θα σας δώσουν χαρές και άτομα που θα κινηθούν ερωτικά προς εσάς. Μην διστάσετε να γνωριστείτε και να αφεθείτε στα χέρια ενός νέου έρωτα που το σύμπαν σας χρωστάει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε το.

Ερωτικές ημέρες: 04 και 12 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Ζυγός : Η ψυχραιμία που σας χαρακτηρίσει αυτήν την ισχυρή περίοδο, οφείλεται στην θέση του Ήλιου πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό επιπροσθέτως θα δώσει ευκαιρίες για ποιοτικές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν να τις εξερευνήσετε περισσότερο. Μάχη θα δοθεί από τουλάχιστον 2 διαφορετικά άτομα να κατακτήσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Ζυγίστε τα πάντα και αφεθείτε στον χρόνο για να αποφασίσετε τι και ποιόν θέλετε.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 25 Οκτωβρίου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Σκορπιός: Στο στόχο θα μπείτε νέων προσώπων που θα θελήσουν να σας κερδίσουν σε όλα τα επίπεδα. Έκρηξη συναισθημάτων θα υπάρξει από όλους τους μοναχικούς Σκορπιούς….που τελικά θα βρουν τον ιδανικό  σύντροφο που θα τους συμπληρώσει την περίπλοκη προσωπικότητα τους. Όλοι θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τα μέσα με τα έξω τους. Επιτέλους.

Ερωτικές ημέρες: 07 και 23 Οκτωβρίου

 

ζωδια –Τοξότης: Όλα έχουν το συμπαντικό τους σκοπό για να συμβαίνουν. Σαφώς και ζείτε μια πολύ πιεστική περίοδο αλλά τουλάχιστον ο τομέας των ερωτικών σας θα ανοίξει μετά την νέα σελήνη στις 13 Οκτωβρίου. Διαγράψτε τα παλιά, καθώς νέες προσωπικότητες από τα οικεία σας περιβάλλοντα θα θελήσουν α σας παρουσιάσουν τον θαυμασμό και τον έρωτα τους. Απολαύστε το!

Ερωτικές ημέρες: 11 και 27 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αμφισβητείτε τους πάντες και αυτό σας έχει βάλει σε μια μειονεκτική θέση στον τομέα των αισθηματικών. Μην ασχολείστε πια με κανέναν, καθώς το σύμπαν και ο Δίας από την Παρθένο σας δίνουν άπειρες ευκαιρίες και με πολύ και διαφορετικό  κόσμο να σας προσεγγίζει ζητώντας να σας γνωρίσει περισσότερο. Είναι θέμα χρόνου να πέσετε στα δίχτυα έρωτα που θα σας απομακρύνει από τον ‘ περίεργο’ εαυτό σας.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 31 Οκτωβρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος: Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η παρατεταμένη μοναξιά σας έχει κάνει να φοβάστε τις νέες επαφές. Κρίνετε από αυτά που έχετε ήδη βιώσει και προκαταβολικά απορρίπτετε. Από τις 17 του Οκτωβρίου και ύστερα, όπου η Σελήνη θα κάνει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, θα βρείτε μπροστά σας καινούργιο κόσμο όπου και θα γοητεύσει το επαναστατικό σας πνεύμα.  Παρεκτροπές και εξάρσεις σίγουρα θα υπάρξουν στην αλλαγή του ζωδίου 23-24/10, αλλά αυτό θα μεταφραστεί σε βάθος χρόνου σαν ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Ερωτικές ημέρες: 04 και 19 Οκτωβρίου

 

ζωδια – Ιχθείς: Διαπλοκή και παρασκήνιο υπάρχει στις τάξεις των Ιχθύων που είναι μόνοι αλλά ακόμα κρατάνε επαφές με το παρελθόν. Αποστασιοποιηθείτε από τις νεκρές καταστάσεις και δείτε με θετική ματιά το καλό σας μέλλον. Ιστορίες θα εξελιχτούν μέσα από γνωριμίες και κοινές παρέες που θα φέρουν τα Ψάρια πιο κοντά στον αισθηματικό τους εαυτό.. όπου και επιτέλους θα ξεκλειδωθούν και να αφεθούν να ζήσουν κάτι πρωτόγνωρο.

Ερωτικές ημέρες: 03 και 20 Οκτωβρίου