αστρολογικες προβλεψεις για δυο 01/01 Κυριακή

allo-erwtas-allo-katanoisi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 01/01 Κυριακή

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να αισθάνεστε λίγο εσωστρεφείς. Δεν πειράζει αν θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Πιάστε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα και ξαπλώστε στον καναπέ για ένα χαλαρωτικό, ήσυχο απόγευμα. Το βράδυ, καλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα για να περάσετε λίγη ήσυχηώρα μαζί.

ζωδια Ταύρος
Τα συναισθήματα είναι βαθιά σήμερα και εσείς ή το ταίρι σας μπορεί να αισθάνεστε λίγο ευαίσθητοι. Με αυτό κατά νου, διατηρήστε την σημερινή ημέρα όσο το δυνατόν ελαφρύτερη. Τώρα δεν είναι η ώρα να αναφέρετε προβλήματα που μπορούν να περιμένουν.

 

ζωδια Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να απολαύσετε χρόνο με το ταίρι σας. Καθίστε με ένα καφέ, κάντε ένα χαλαρό περίπατο γύρω από τη γειτονιά σας και περάστε το βράδυ σας μιλώντας για τα μυστήρια του σύμπαντος. Χαλαρώστε μαζί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας κάνετε ο ένας στον άλλο τόσο ωραία κομπλιμέντα – ο καθένας από εσάς είναι καλός σε διαφορετικά πράγματα. Απλά για πλάκα, γιατί να μην τους ζητήσετε να σας δείξουν κάτι από το καπέλο με τα κόλπα τους; Ποιός ξέρει; Μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε κρυμμένα ταλέντα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να παίζετε ένα μητρικό ρόλο. Είτε το ταίρι σας δεν νιώθει καλά ή απλά χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή, είστε εκεί για να ενισχύσετε το ηθικό τους και να φροντίσετε τις ανάγκες τους. Οι πράξεις σας δεν θα ξεχαστούν.

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας έχει κάτι στο μυαλό του, αλλά μπορεί να διστάζει να σας το αναφέρει. Όταν ανοιχτούν επιτέλους, φροντίστε να τους δώσετε την πλήρη προσοχή σας. Δείξτε τους ότι τους ακούτε και ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε ότι μπορείτε για να λύσετε το πρόβλημα τους.

ζωδια Ζυγός
Υπάρχει κάτι που έχετε την περιέργεια να δοκιμάσετε, αλλά νιώθατε ντροπή να το ζητήσετε; Πείτε το στο ταίρι σας σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι δεκτικοί στην ιδέα σας, ίσως ακόμη και να είναι και οι ίδιοι περίεργοι. Εξερευνήστε μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να προβληματίζεστε για τα μεγάλα μυστήρια της ζωής. Πηγαίντε το ταίρι σας σε ένα μέρος που είναι ξεχωριστό για τους δυο σας και περάστε λίγο χρόνο σε ήσυχο στοχασμό. Έπειτα, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και θα μπορέσετε να περάσετε το βράδυ σας χαλαρώνοντας.

ζωδια Τοξότης
Μοιραστείτε τα όνειρά σας με το ταίρι σας σήμερα –τόσο τα σοβαρά, καθώς και τις καθαρές φαντασιώσεις σας. Και ποιος ξέρει; Ίσως οι δυο σας να μπορείτε να κάνετετις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Όταν δουλεύετε μαζί, όλα είναι δυνατά.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Μιλήστε στο ταίρι σας για τις ελπίδες σας για το μέλλον. Μπορείτε να είστε όσο σοβαροί ή ανάλαφροι επιλέξετε να είστε. Ζητήστε τους να μοιραστούν μαζί σας κι εκείνοι τις ελπίδες τους, επίσης και εξερευνήστε που αλληλεπικαλύπτονται. Μαζί μπορείτε να δουλέψετε για να πετύχετε τα όνειρά σας.

ζωδια Υδροχόος
Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας, αλλά αυτή τη στιγμή εσείς και το ταίρι σας λαχταράτε λίγη ιδιωτικότητα. Απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα σας, κλείστε τις κουρτίνες και αφιερώστε αυτή τη μέρα μόνο στους δύο σας.

ζωδια Ιχθύες
Τα πάντα μοιάζουν λίγο ασαφή σήμερα. Αντί να το πολεμάτε, σχεδιάστε να περάσετε τη μέρα σας χαλαρώνοντας με το ταίρι σας και κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Το να μείνετε με τις πυτζάμες σας και να περάσετε την ώρα σας αγκαλιά στον καναπέ είναι μια καταπληκτική εναλλακτική του να βγείτε έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66