αστρολογικες προβλεψεις για δυο 03/01 Τρίτη

sxeseis-kerdise-pisw

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 03/01 Τρίτη

ζωδια Κριός
Μπορεί να είστε μέρος ενός ζευγαριού αλλά είστε επίσης ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Σήμερα κάντε κάτι που είναι μόνο για εσάς. Γιατί να μην πάτε να δείτε μια ταινία που απλά δεν μπορείτε να πείσετε το ταίρι σας να δει; Βγείτε μόνοι και δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε τα ποπ κορν σας.

ζωδια Ταύρος
Όταν είστε στο σωστό μονοπάτι, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Το ξέρετε ήδη ότι είστε τυχεροί στον έρωτα. Αλλά ρίξτε μια ματιά γύρω σας – φαίνονται ότι όλα πάνε καλά για εσάς αυτή τη στιγμή! Αφιερώστε ένα λεπτό σήμερα στο να νιώσετε ευγνωμοσύνη.

 

ζωδια Δίδυμοι
Όλοι μιλάνε για την ομορφιά, αλλά το να έχετε ένα ταίρι που σας κάνει να γελάτε είναι πραγματικός θησαυρός. Είναι δύσκολο να είστε στεναχωρημένοι όταν έχετε ένα ταίρι που πάντα φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφού ψάχνατε για τόσο καιρό βρήκατε επιτέλους αυτό που ψάχνατε. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να εκτιμήσετε το πόσο τυχεροί είστε στον έρωτα. Έπειτα πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και ψιθυρίστε του κάτι που να τους δείχνει τι νιώθετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Οι μεγάλες χειρονομίες είναι ωραίες, αλλά υπάρχουν πολλοί μικροί τρόποι για να φέρετετον ρομαντισμό στην καθημερινή σας ζωή. Ένα ερωτικό σημείωμα χωμένο στην τσέπη του ταιριού σας θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και θα κρατήσουν τη σκέψη σας όλη την ημέρα.

ζωδια Παρθένος
Είστε όσο ενθουσιασμένοι για κάτι που θέλετε απλά να τρέξετε μπροστά και να παρακάμψετε όλα τα προκαταρκτικά βήματα. Να θυμάστε όμως ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Πιάστε το ταίρι σας από το χέρι και μοιραστείτε την όλη εμπειρία.

ζωδια Ζυγός
Μια συζήτηση από καρδιάς με το ταίρι σας σαςπροσφέρει σήμερα μια καλύτερη εικόνα για τη συμπεριφορά τους. Πιστεύατε ότι τα είχατε καταλάβει όλα, αλλά είναι πιο περίπλοκοι από όσο είχατε φανταστεί! Όσα περισσότερα μαθαίνετε γι’αυτούς, τόσο πιο βαθιά μπαίνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας κρύβει κάτι στο μανίκι του! Θα πρέπει να περιμένετε για να μάθετε τι είναι, αλλά σίγουραθα το λατρέψετε μόλις το ανακαλύψετε. Είναι αυτέςοι μικρές εκπλήξεις που κρατούν την αγάπη σας φρέσκια. Ποτέ δεν ξέρετε τι έρχεται μετά!

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας σάς κάνει έκπληξη με κάτι υπέροχο σήμερα το οποίο σας κάνει να νιώθετε καταπληκτικά. Θα πείτε στους συναδέλφους σας τα μεγάλα νέα σας, ή θα τους αφήσετε να μαντεύουν το γιατί δεν μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε;

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Μόνοι σας, είστε καταπληκτικοί. Αλλά όταν συνεργάζεστε με το ταίρι σας, είστε ασταμάτητοι! Οι δυο σας μαζί είστε ικανοί για περισσότερο από όσα ονειρεύτηκε ποτέ ότι είναι δυνατόν. Θέστε τους στόχους σας σε ψηλά και να ξέρετε ότι είναι εφικτοί.

ζωδια Υδροχόος
Ένας φίλος μπορεί να έρθει να σας βρει για συμβουλές πάνω στο σεξ. Είστε τόσο καλό παράδειγμα με την δική σας ευτυχισμένη σχέση που οι φίλοι σας σας φαντάζονται τώρα ως μια αυθεντία στην αγάπη!

ζωδια Ιχθύες
Είναι διασκεδαστικό το να κουτσομπολεύετε με τους φίλους σας, αλλά δεν προορίζονται τα πάντα για δημόσια κατανάλωση. Πριν ξεράσετε προσωπικές λεπτομέρειες, ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θα ένιωθε ο σύντροφός σας αν ήξερε τι λέγατε. Μπορεί να είναι καλύτερο να κρατήσετε τα χείλη σας κλειστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65