αστρολογικες προβλεψεις για δυο 04/02 Σάββατο

synastria-amoivaia-elksi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 04/02 Σάββατο

ζωδια κριός
Πρέπει να πάψετε να τα βάζετε με το σύμπαν, ειδικά όταν ενδόμυχα συμφωνείτε με τις κατευθύνσεις που σας δείχνει. Μήπως απλά σας φοβίζουν οι δυνατότητες; Όταν εσείς και το ταίρι σας ξέρετε πού βαδίζετε, δεν πρέπει να σας φοβίζει λίγο παιχνίδι με το άγνωστο…

ζωδια ταύρος
Σήμερα πρέπει να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, τόσο ως ζευγάρι όσο και ως άτομα χωριστά. Όσο λιγότερο αποσπάτε η προσοχή σας, τόσο περισσότερα όνειρά σας θα καταφέρετε τα πραγματώσετε. Να θυμάστε ότι έχετε το ελεύθερο να ξεκινήσετε κάθε νέο σχέδιό σας, αφού θα έχετε ολοκληρώσει το προηγούμενο που θέσατε.

 

ζωδια δίδυμοι
Υπάρχουν κάποιες μέρες που πρέπει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις σαν να είστε τρίτο άτομο. Όσο παράδοξο κι αν φανεί μια τέτοια πρόταση στο ταίρι σας, σκεφτείτε ότι η αποστασιοποίηση θα σας επιτρέψει να δείτε λύσεις εκεί που πριν βλέπατε μόνο κλειστές πόρτες…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μια εξαιρετικά ανέφικτη ευχή για τη σχέση σας, σήμερα θα την δείτε να γίνεται πραγματικότητα ανέλπιστα! Αρπάξτε το ταίρι σας και κάντε όλες τις απαραίτητες «κινήσεις», ώστε να βιώσετε στο έπακρο αυτή τη μαγεία. Μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Αναζητούσατε ένα άτομο που να μπορείτε να εμπιστευτείτε. Παραδόξως, αυτό το άτομο ήρθε στο δρόμο σας όταν μάθατε να εμπιστεύεστε πρώτα τον εαυτό σας! Τώρα έχετε στη ζωή σας ένα ερωτικό, φιλικό και υποστηρικτικό ταίρι, όλα σε ένα άτομο.

ζωδια παρθένος
Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να υποκαταστήσει το ταίρι σας. Όμως μια μικρή «προσθήκη» θα εμπλούτιζε τη ζωή και των δυο σας, σε όποιο επίπεδο κι αν θεωρείτε ότι την θέλετε… Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας, φροντίστε να επιστρατεύσετε πολλά πλεονεκτήματα της πρότασής σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Αυτή την περίοδο έχετε ανάγκη από λίγη ανανέωση εμπειριών και προκλήσεων, τόσο στη σχέση σας όσο και στη ζωή σας γενικότερα. Το απαιτεί εξάλλου και η ιδιοσυγκρασία σας, είστε προορισμένοι για μεγάλες επιτυχίες! Μείνετε σε επαγρύπνηση, γιατί σας προσεγγίζουν εξαιρετικές ευκαιρίες.

ζωδια σκορπιός
Τα πιο ιδιόρρυθμα και ανέφικτα σχέδια είναι δυνατόν να πάρουν σάρκα και οστά, ενόσω εσείς και το ταίρι σας μένετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Να θυμάστε ότι κάθε ιδέα είναι αποδεκτή, μην κατακρίνετε καμία.

ζωδια τοξότης
Κάτι είπατε, που δεν το εννοούσατε με τον τρόπο που το εξέλαβε το ταίρι σας. Τώρα θα πρέπει να καταβάλετε κάθε προσπάθεια, για να πείσετε για την απόσταση που έχουν οι απόψεις σας. Δώστε λίγο χρόνο στο έτερό σας ήμισυ και θα κατανοήσει ότι απλά η σκέψη σας λειτουργεί με διαφορετική ταχύτητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Να ξέρετε ότι οι ακρότητες δεν θα σας βοηθήσουν σε αυτή τη φάση να επιλύσετε ένα θέμα που προβληματίσει εσάς και το ταίρι σας. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε πιο διανοητικά το εν λόγω ρεαλιστικό θέμα. Πιάστε το ξανά από μια λιγότερη περίπλοκη πλευρά.

ζωδια υδροχόος
Κάποιες παράδοξες συγκυρίες με απροσδόκητους παράγοντες, έριξαν αρχικά εσάς και το ταίρι σας μέσα σε μια πλεκτάνη σκέψεων. Στην πορεία ωστόσο θα ανακαλύψετε κάποια εξίσου απροσδόκητα απολαυστικά στοιχεία, ο ένας για τον άλλον! Αυτή κι αν είναι έκπληξη!

ζωδια ιχθύες
Όσο αλλόκοτο κι αν ακούγεται, είναι αληθές: όταν σκέπτεστε ότι τα πράγματα εξελίσσονται με κάποιον τρόπο για το καλό σας, το βλέπετε και να συμβαίνει. Σκεφτείτε μια θετική έκβαση και για το θέμα που απασχολεί αυτή την περίοδο εσάς και το ταίρι σας, για να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε.

zwdia-zodia-astrologia-65