αστρολογικες προβλεψεις για δυο 06/01 Παρασκευή

imerisies-15414

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 06/01 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Κάποιες πουριτανικές παρορμήσεις λένε ότι αν δεν υπάρχει δουλειά, δουλειά, δουλειά όλη την ώρα μέσα σε αυτή τη σχέση, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Χαλαρώστε λιγάκι. Μερικές φορές η πιο δύσκολη δουλειά είναι να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους.

ζωδια Ταύρος
Το να βρείτε μια νέα λύση στο παρόν δίλημμα σας πρόκειται να χρειαστεί λίγη περισσότερη ευελιξία. Ρωτήστε το ταίρι σας για την δική του γνώμη. Ακόμη και αν η απάντηση τους δεν σας κάνει, θα σας δώσει έμπνευση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε προσεκτικοί να μην ισοπεδώσετε κάτι που είναι μέσα στην καρδιά του ταιριού σας. Μπορεί να φαίνονται αδιάφοροι στο εξωτερικό, αλλά τρέμουν για τη γνώμη σας μέσα τους. Να είστε ευγενικοί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε να συμβεί ό,τι είναι να συμβεί. Αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι εσείς και το ταίρι σας περνάτε πολύ πιο χαλαρά την ώρα σας, τόσο γενικά όσο και μεταξύ σας. Πραγματικά το να έχετε τον έλεγχο των πάντων δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο μπορεί να σας φαίνεται.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Είστε και οι δύο τόσο γεμάτοι με φιλοδοξία και ενέργεια και θέλετε να τα εκμεταλλευτείτε. Ωστόσο, υπάρχει η υπερκόπωση, τόσο στην εργασία όσο και σε μια σχέση. Μάθετε πώς να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε λίγο.

ζωδια Παρθένος
Τα έργα του νοικοκυριού σας,οι καθυστερημένες δουλειές στη λίστα σας και οι δουλειές ρουτίνας, εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Απλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αναθέστε ορισμένα από αυτά τα πράγματα στο ταίρι σας.

ζωδια Ζυγός
Εσείς και το ταίρι σας έχετε κάτι μοναδικό να προσφέρετε στον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν σας βοηθηθούν επειδή αισθάνονται υποχρεωμένοι να το κάνουν – θέλουν πραγματικά να σας δουν να λάμπετε. Επωφεληθείτε από αυτή την απίστευτη χάρη που υπάρχει γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Το να αφήνετε τους άλλους να μαντεύουν είναι ένα από τα αγαπημένα σας σπορ. Να είστε προσεκτικοί όμως –μην υποθέτετε ότι το ταίρι σας ενδιαφέρετε τόσο πολύ ώστε να μαντεύει όλη την ώρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διαβάζουν μυαλά, οπότε δώστε εθελοντικά βασικές πληροφορίες.

ζωδια Τοξότης
Τα αστέρια γεμίζουν εσάς και το ταίρι σας με μεγαλύτερη φιλοδοξία. Καθίστε κάτω και βοηθήστε ο ένας τον άλλο με τα σχέδιά σας – ένα αντικειμενικό μάτι μπορεί να εντοπίσει τις απρόβλεπτες τρύπες. Να θυμάστε ότι το ταλέντο συν η ευκαιρία ισούται με την τύχη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Χαμογελάτε και παίξτε καλά – αυτή ήταν η συμβουλή που σας έδιναν στο νηπιαγωγείο. Αυτή τη στιγμή, όμως, γνωρίζετε ότι μια ειλικρινής δήλωση αξίζει 10 φορές κάθε απόκρυψη. Φτάστε στην αλήθεια και έπειτα πείτε τη.

ζωδια Υδροχόος
Συχνά παίρνετε αυτό που ζητάτε, αλλά το κόλπο είναι να ζητάτε τα σωστά πράγματα. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Πείτε στο ταίρι σας ότι σκέφτεστε το θέμα και σύντομα θα είστε έτοιμοι να υποβάλετε το αίτημά σας.

ζωδια Ιχθύες
Πληρώστε εκείνους τους λογαριασμούς, κλείστε τα απαραίτηταραντεβού στους γιατρούς και γράψτε εκείνα τα ευχαριστήρια σημειώματα στη θεία σας. Αν χωρίσετε στα δύο τα καθήκοντα σας, θα νιώσετε ότι έχετε κατακτήσει τη λίστα με τις ευθύνες σας σε ένα δευτερόλεπτο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65