αστρολογικες προβλεψεις για δυο 06/02 Δευτέρα

zvdia-astrologer

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 06/02 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η σημερινή μέρα – και η νύχτα – απαιτούν από εσάς να ετοιμάσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για εσάς και το ταίρι σας! Σχεδιάστε ένα είδος περιπέτειας για δύο, με πολλά περιθώρια για παρακάμψεις και αλλαγές στην πορεία της…

ζωδια ταύρος
Θα βγείτε για ψώνια σήμερα, για να πάρετε ένα δώρο για το ταίρι σας ή για να διαλέξετε κάτι μαζί και για τους δυο σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή για να υπάρχει και η ανάλογη επιβράβευση όταν ανοίξει το κουτάκι στο σπίτι!

 

ζωδια δίδυμοι
Θα έκανε καλό στη σχέση σας να πάρετε σήμερα εσείς τα ηνία. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με το ταίρι σας ή να προτείνετε μια νέα δραστηριότητα. Το βέβαιο είναι ότι η δική σας προσέγγιση να δώσει το έναυσμα για έναν υγιή διάλογο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ίσως σήμερα να έχετε την αίσθηση ότι το έτερό σας ήμισυ σας κρύβει κάτι. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν αποκλείεται να αφορά κάποια έκπληξη που ετοιμάζει για εσάς!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σχεδόν τα πάντα δίνουν σε εσάς και το ταίρι σας αφορμές για να διασκεδάζετε. Δεν έχει σημασία αν ασχολείστε με τις καθημερινές υποχρεώσεις ή κάποιες αγγαρείες που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι. Εσείς γελάτε μαζί και περνάτε όμορφα. Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε αυτό το κλίμα, με ειλικρίνεια και πίστη ο ένας στον άλλον.

ζωδια παρθένος
Είστε συνεχώς σε εγρήγορση και γεμάτοι καινούργιες ιδέες. Αυτό για το ταίρι σας είναι το καλύτερο στοιχείο σας, αφού διατηρεί την απαραίτητη νότα χαράς και γέλιου στη σχέση σας. Πρέπει ωστόσο να αφιερώνετε και λίγο χρόνο μόνο στον εαυτό σας ο καθένας, για να μην βαρεθείτε ο ένας τον άλλον!

ζωδια ζυγός
Υπάρχει μια κατάσταση που πρέπει να ξεκαθαριστεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο το ταλέντο σας στη διαπραγμάτευση και τη διπλωματία. Τα άστρα σας προτείνουν να κηρύξετε μια σιωπηρή εκεχειρία, μέχρι να έχετε όλα τα όπλα που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Ίσως να νιώθετε λίγο νευρικοί τον τελευταίο καιρό, χωρίς καν να ξέρετε από πού προέρχεται η επιθετικότητα που βγάζετε. Το πιο σημαντικό μάλιστα, είναι ότι την κατευθύνετε σε άτομα που δεν πρέπει. Όση κατανόηση κι αν διαθέτει το ταίρι σας, δεν θα ανεχθεί για πολύ να γίνεται ο στόχος σας…

ζωδια τοξότης
Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη χαρά και γέλιο για εσάς και το ταίρι σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την εύνοια των άστρων με όσο το δυνατόν πιο πολλές κοινές σας δραστηριότητες. Είναι γνωστό ότι η δράση ανεβάζει τη θερμοκρασία και μετά απαιτεί χαλάρωση!

ζωδια αιγόκερως
Είναι καιρός να πάψετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να μοιραστείτε κάποιες ανησυχίες σας με το ταίρι σας. Να είστε βέβαιοι ότι είναι σε θέση να σας δώσουν μια πιο ρεαλιστική οπτική όσων σας προβληματίζουν. Αυτά είναι και τα θετικά στοιχεία μιας σχέσης!

zwdia

ζωδια υδροχόος
Είστε από τα άτομα που ελάχιστα ασχολείστε με τη γνώμη των άλλων για όσα σας αφορούν. Αυτό όμως πρέπει να έχει και ένα όριο, όταν αγγίζει τη ζωή και άλλων ατόμων όπως το έτερό σας ήμισυ. Καλό θα είναι να σκέφτεστε ότι πρέπει να ενημερώνετε εκ των προτέρων για τα σχέδιά σας…

ζωδια ιχθύες
Θα σας είναι λίγο δύσκολο αυτές τις μέρες να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από την φαντασία. Αν σε αυτό το κλίμα προσθέσετε και τις συναισθηματικές εμμονές σας, είναι βέβαιο ότι χρειάζεται πολλή προσοχή στις κινήσεις σας. Είναι πιθανό να αδικήσετε το ταίρι σας, με την τάση σας να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia