αστρολογικες προβλεψεις για δυο 07/01 Σάββατο

zwdia-krevati

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 07/01 Σάββατο

ζωδια Κριός
Δοκιμάστε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση σε ένα παλιό πρόβλημα. Το λιγότερο θα κάνει εσάς και το ταίρι σας να γελάσετε πολύ. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ καλή λύση που θα την κάνετε μέρος της καθημερινής σας ζωής.

ζωδια Ταύρος
Μια ευκαιρία για συνεργασία με το ταίρι σας θα μπορούσε να λειτουργήσει τόσο καλά που θα θελήσετε να την κάνετε μόνιμη. Απλά έχετε κατά νου ότι η αγάπη μερικές φορές παίρνει ασυνήθιστα μονοπάτια. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αυτές οι μεγάλες, περίπλοκες ιστορίες που λέτε; Είναι αρκετά διασκεδαστικές (εξάλλου, έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις). Αυτή τηστιγμή, όμως, θα είναι καλύτερο για εσάς να βρείτε έναν τρόπο να μπείτε απευθείας στο θέμα και έπειτα να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μήπως δεν έχετε πίστη σε αυτή τη λαμπρή (και ναι, ειλικρινά, περίεργη) ιδέα που εσείς ή το ταίρι σας σκεφτήκατε; Γιατί βιάζεστε τόσο πολύ να την απορρίψετε; Επειδή, ίσως, είναι τόσο τρελή που μπορεί όντως να λειτουργήσει;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Εσείς και το ταίρι σας θα βοηθήσετε τους εαυτούς σας βρίσκοντας τρόπους για να βοηθήσετε τους άλλους. Βρείτε έναν σκοπό για να υποστηρίξετε και δώστε χρήματα κάπου που αξίζει. Αυτό θα δώσει και στους δυο σας μια νέα οπτική και θα σας ενώσει για ένα σκοπό.

ζωδια Παρθένος
Προχωρήστε και θάψτε το τσεκούρι – αλλά όχι στο κεφάλι του ταιριού σας, εντάξει; Αυτή η διαφορά είναι τελικά ασήμαντη. Πάρτε κάποια προοπτική και θα μπορέσει εύκολα να επιλυθεί υπό το πλαίσιο αυτών των επιεικών αστρικών επιρροών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Το να βρίσκετε πρωτότυπους τρόπους για να εκφράσετε τα οικεία συναίσθημα στο ταίρι σας σάς είναι εύκολο. Απλά έχετε κατά νου ότι ενώ μπορεί να πιστεύετε σε αυτές τις δηλώσεις τώρα, μπορεί να μην αισθάνεστε το ίδιο αύριο.

ζωδια Σκορπιός
Ναι, έχετε καταπληκτικό τρόπο να κρύβεται την αλήθεια, αλλά ήρθε η ώρα να δείξετετα χαρτιά σας. Αφήστε το άλλο σας μισό να δει τι πραγματικά συμβαίνει με εσάς. Ποιο είναι το νόημα του να είστε σε σχέση, εάν δεν μπορείτε να είστε ο αληθινός σας εαυτό;

ζωδια Τοξότης
Δεν είστε ποτέ βαρετοί. Εκεί που το ταίρι σας πιστεύει ότι σας ξέρει, αναδεικνύετε μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού σας. Σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε ένα νέο ρόλο, με διασκεδαστικά και ενδεχομένως, θετικά αποτελέσματα.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Άντε λοιπόν –γίνετε πρωτότυποι. Οι πιο ξέφρενες ιδέεςπου μπορείτε οι δυο σας να εφαρμόσετε σε αυτή την κατάσταση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη στιγμή. Μια φανταστική περιπέτεια είναι αυτό ακριβώς που ο γιατρός σας πρότεινε. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

ζωδια Υδροχόος
Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται ένα χεράκι μερικές φορές, που εσείς είστε περισσότερο από πρόθυμοι να προσφέρετε. Αυτή τη στιγμή, όμως, οι πόροι σας φαίνονται να μειώνονται. Μπορείτε να ζητήσετε από το ταίρι σας να δώσει ένα χεράκι σε αυτόν το φίλο σας;

ζωδια Ιχθύες
Μήπως κάποιος από εσάς ήταν λίγο ευερέθιστος και απόμακρος τελευταία; Αυτό είναι κατανοητό – υπάρχουν μεγάλα ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις στις ζωές σας. Απλά να θυμάστε ότι είναι η διαδικασία, όχι το αποτέλεσμα, που μετράει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65