αστρολογικες προβλεψεις για δυο 08/02 Τετάρτη

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 08/02 Τετάρτη

ζωδια κριός
Το ταίρι σας θα πρέπει να κουραστεί πολύ σήμερα για να μπορέσει να σας ακολουθήσει, καθώς θα τρέχετε από τη μία δραστηριότητά σας στην άλλη. Αν θέλετε να σχεδιάσετε κάτι διασκεδαστικό για τους δυο σας απόψε, φροντίστε να περιλαμβάνει και αρκετό χρόνο ηρεμίας!

ζωδια ταύρος
Κάντε ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε μια μεγάλη αγορά σήμερα! Το καλύτερο θα είναι να ζητήσετε βοήθεια από το ταίρι σας, που θα σας αποτρέψει να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Το πιο συνετό για εσάς ωστόσο, θα ήταν να το αναβάλετε για λίγες μέρες.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα καλείστε να πάρετε τα ηνία και την πρωτοβουλία, για να σχεδιάσετε την αποψινή βραδιά με το ταίρι σας. Κρατείστε τα πλάνα σας μυστικά μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να αφήσετε χρόνο στο έτερό σας ήμισυ να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν θα χρειαστείτε αφορμές για να εκνευριστείτε σήμερα, καθώς θα σας διέπει μια συνεχή ένταση. Να το έχετε συνεχώς υπόψιν σας, γιατί θα φέρεστε εξαιρετικά εριστικά. Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει αν δηλώσετε την κατάστασή σας εκ των προτέρων, παρά αφού θα έχετε αρχίσει τον καβγά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Εσείς οι δύο μπορείτε να περνάτε πολύ όμορφα με ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε με περίτεχνες ιδέες. Αν έχετε τη διάθεση για μια έξοδο, βγείτε από το σπίτι και επιλέξτε μια διαδρομή στην τύχη. Είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε ενδιαφέρουσες προτάσεις καθ’ οδόν.

ζωδια παρθένος
Η ενέργεια που θα σας διέπει σήμερα, θα είναι αρκετή για να αντεπεξέλθετε σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας στη διάρκεια της ημέρας. Επειδή θα είστε σε εγρήγορση και με την επιστροφή στο σπίτι, μπορείτε να μην πάτε στο γυμναστήριο αλλά να δείξετε στο ταίρι σας πόσες ασκήσεις κάνετε πολύ καλά!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Η πιο σημαντική σκέψη σας σήμερα θα είναι η σχέση σας. Είναι μια ευνοϊκή μέρα να στήσετε ένα ιδιαίτερο σκηνικό για το ταίρι σας το βράδυ, προκειμένου να του δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς. Σε όλους αρέσει να το βλέπουν και να το νιώθουν συχνά, όσο κι αν το γνωρίζουν!

ζωδια σκορπιός
Όσα σχέδιά σας βάλετε σε εφαρμογή σήμερα, να ξέρετε ότι έχουν τις καλύτερες προοπτικές για να πετύχουν. Γι’ αυτό σταματήστε την οργάνωση και περάσετε στην πράξη, με το ταίρι σας στο πλάι σας. Τα αποτελέσματα θα αρχίσετε να τα βλέπετε πριν καν το καταλάβετε!

ζωδια τοξότης
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα ένα σοβαρό κλίμα στη σχέση σας. Η μέρα απαιτεί από εσάς να γίνετε πιο ανέμελοι, πιο τολμηροί και πιο απελευθερωμένοι με το ταίρι σας. Διασκεδάστε, χωρίς να θεωρείτε ότι όλα έχουν συνέπειες…

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Είναι βέβαιο ότι σας απασχολούν πολλά θέματα, όμως η υπερβολική ανησυχία και το άγχος δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Συζητήστε όσα σας βαραίνουν με το ταίρι σας, για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ελαφρύνετε την ψυχή σας.

ζωδια υδροχόος
Αν σας δοθεί η ελευθερία να κάνετε ό,τι κι αν θελήσετε, τι θα επιλέγατε; Αυτό το σκεπτικό πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα, όσο θα σχεδιάζετε τη συνάντησή σας με το ταίρι σας. Τολμήστε κάτι που θα είναι καινούργιο και για τους δυο σας!

ζωδια ιχθύες
Η μέρα είναι ιδανική για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Αν σας αρέσει το μαγείρεμα, φροντίστε να αιφνιδιάσετε το ταίρι σας με κάτι συναρπαστικό. Αν θα παραγγείλετε φαγητό, φροντίστε να έχετε στήσει το πιο ερωτικό σκηνικό…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65