αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/01 Τρίτη

zwdia-evdomadiaies-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/01 Τρίτη

ζωδια Κριός
Σας αρέσει να είστε στην κίνηση και να δουλεύετε πάνω σε πολλά έργα ταυτόχρονα. Μην αφήσετε το ταίρι σας να χαθεί μέσα στον σωρό! Πάρτε λίγο χρόνο σήμερα για να ρίξετε τους ρυθμούς και να του δώσετε την πλήρη προσοχή σας.

ζωδια Ταύρος
Τον τελευταίο καιρό ονειρεύεστε να πάτε διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος που δεν έχετε δει ποτέ. Πριν το απορρίψετε ως απλά μια φαντασίωση μιλήστε στο ταίρι σας γι’ αυτό. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο τους αρέσει η ιδέα!

 

ζωδια Δίδυμοι
Απογοητεύσεις σε πολλές πτυχές της ζωής σας έχουν κάνει να ονειρεύεστε κάποιες μεγάλες αλλαγές. Μην φοβάστε να μιλήσετε γι’ αυτές με το ταίρι σας, ειδικά αν οι ιδέες σας τους αφορούν. Θα είναι πιο ανοιχτοί απ’ ότι πιστεύετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας όταν το μυαλό σου συνέχεια παρασύρεται σε σκέψεις για το ταίρι σας. Μην περιμένετε να κάνετε πολλά σήμερα –είστε πάρα πολύ χαμένοι στα όνειρα σας για να ασχοληθείτε με τις εγκόσμιες λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας παρερμηνεύει τα λόγια σας και αντιδρά με απροσδόκητο τρόπο σήμερα. Δώστε τους λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν, έπειτα πείτε τους τι πραγματικά εννοούσατε. Μπορεί να είναι εκνευρισμένοι για λίγο, αλλά θα αλλάξουν διάθεση.

ζωδια Παρθένος
Να είστε φειδωλοί με την κριτική σας προς το ταίρι σας σήμερα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλετε να αναφέρετε, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ήπιοι και θετικοί μπορείτε. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να δαγκώσετε τη γλώσσα σας και να μην πείτε τίποτα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Συχνά αντιδράτε όταν οι άλλοι σας προσφέρουν συμβουλές, αλλά όταν πρόκειται για το ταίρι σας θα πρέπει να τις πάρετε στα σοβαρά. Από τη στιγμή που σας γνωρίζουν καλύτερα από όλους, οι απόψεις τους έχουν πολύ βάρος.

ζωδια Σκορπιός
Μπαίνετε σε μια δημιουργική και παραγωγική περίοδο και σας έρχονται τόσες πολλές ιδέες που είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσετε. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι και μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα.

ζωδια Τοξότης
Στραφείτε σε ένα παλιό φίλο που έχει μια σταθερή σχέση για συμβουλές και καθοδήγηση. Μπορούν να σας προσφέρουν ιστορίες από τις δικές τους εμπειρίες ζωής που μπορείτε έπειτα να εφαρμόσετε στη δική σας σχέση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Η διαίσθησή σας εξυπηρετεί καλά σήμερα. Αν κάτι φαίνεται λίγο περίεργο με το ταίρι σας, πιθανώς πιάνετε κάτι που μπορεί να μην το αναγνωρίζουν πλήρως ακόμα οι ίδιοι. Πείτε τους ότι είστε όλοι αυτιά.

ζωδια Υδροχόος
Θα είστε πάντα εκεί για το ταίρι σας, αλλά σήμερα η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στην φροντίδα του εαυτού σας. Χαρίστε στον εαυτό σας ό,τι σας αρέσει να κάνετε και σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμοι και ανανεωμένοι. Ένα μασάζ, ίσως;

ζωδια Ιχθύες
Αν είχατε καμία αμφιβολία για το αν το ταίρι σας σάς γνωρίζει καλά θα διαλυθεί σήμερα, όταν θα σας βοηθήσει να επιλύσετε μια κατάσταση που σας είχε αφήσει άναυδους. Η διορατικότητά τους για την ψυχή σας θα σας καταπλήξει και η λύση τους στο πρόβλημά σας είναι αυτή ακριβώς που χρειαζόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia