αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/02 Παρασκευή

imerisies-22314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/02 Παρασκευή

ζωδια κριός
Ένα άτομο που βρίσκεται δίπλα σας γιατί έχετε επιλέξει από κοινού να είστε ζευγάρι, δεν σας ανήκει ψυχή και σώμα! Όσο κι αν θέλετε να είστε μοναδική προτεραιότητα στη ζωή του, αυτό δεν είναι εφικτό – ούτε και λογικό αν το σκεφτείτε ρεαλιστικά…

ζωδια ταύρος
Εισπνεύστε βαθιά και απολαύστε το άρωμα της επιτυχίας! Μυρίζει ακόμη πιο έντονα, αν το ταίρι σας έχετε συμβάλλει στη δική σας άνοδο κι εσείς στη δική του. Άρα είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Θα χρειαστούν περισσότερες από μία προσπάθειες για να βάλετε σε εφαρμογή το επόμενο εγχείρημά σας. Με το ταίρι σας συμπαραστάτη, πρέπει να διατηρήσετε την επιμονή, τη σύνεση και την ευγένειά σας. Λίγη γλύκα βοηθά πάντα, να ξεπερνώνται πιο εύκολα οι δυσκολίες!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Όταν όλα γύρω σας κινούνται με διαστημικές ταχύτητες, είναι απαραίτητο να μειώσετε τον ρυθμό σας και να συλλογιστείτε τις λεπτομέρειες. Να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα κατανοήσει την ανάγκη της απομόνωσής σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Νιώθετε ειλικρινείς, τρυφεροί και κατασταλαγμένοι; Αυτά είναι εξαιρετικά στοιχεία, για να ισορροπήσουν την ατίθαση δημιουργικότητά σας. Αποδεχθείτε τα και τολμήστε να δείξετε την πολύπλευρη προσωπικότητά σας. Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει δεόντως!

ζωδια παρθένος
Αυτό που πραγματικά θέλετε σήμερα, είναι να γυρίσετε στο σπίτι να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ξέρετε όμως ότι το ταίρι σας αναμένει να εμφανιστείτε χαρωποί και ενθουσιώδεις… Μήπως να επιστρατεύσετε ένα ενδιάμεσο ύφος και να πείτε ειλικρινά αυτό που έχετε ανάγκη;

ζωδια ζυγός
Ενίοτε μια μικρή κρίση βοηθά, στο να θυμηθείτε εσείς και το ταίρι σας πόσο καλά συνεργάζεστε ως ομάδα! Όταν περάσει πλέον η μπόρα, εσείς βγαίνετε πιο δεμένοι από πριν. Ορμήστε λοιπόν, για να λύσετε και αυτό το πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια σκορπιός
Ανταγωνισμός ή συνεργασία και προσπάθεια από κοινού; Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα για εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα καλείστε να το απαντήσετε άπαξ δια παντός, πριν προχωρήσετε περαιτέρω στο εγχείρημα που σκέφτεστε.

ζωδια τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας είστε λάτρεις των ερωτημάτων, των ιδεών και την ανάλυση πιθανών σεναρίων επί παντός επιστητού. Σήμερα όμως καλείστε να επικεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά ενός θέματος που έχετε να επιλύσετε για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια αιγόκερως
Όσο κι αν έχετε διευθετήσει τα άμεσα οικονομικά θέματα με το ταίρι σας, πάντα υπάρχει περιθώριο συζήτησης για βελτίωση των χειρισμών σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να θέσετε από κοινού κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους.

ζωδια υδροχόος
Ο περιπετειώδης και παρορμητικός εαυτός σας θα έρθει σήμερα αντιμέτωπος με κάποιες πιο σταθερές και νηφάλιες επιρροές. Αναρωτιέστε αν μπορείτε να υιοθετήσετε και τις δύο πτυχές; Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε, ειδικά αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση συμβιβασμών με εσάς και το ταίρι σας.

ζωδια ιχθύες
Όσο και να εκλογικεύετε ένα πρόβλημα, δεν πρόκειται να το εξαφανίσετε. Αντί να σπαταλάτε χρόνο με το ταίρι σας σε περίπλοκες σκέψεις, καθίστε και κοιτάξτε κατάματα την ψυχρή και σκληρή αλήθεια. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλήξετε σε μια λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65