αστρολογικες προβλεψεις για δυο 1/09 Πέμπτη

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 1/09 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Ήρθε η ώρα να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας σχετική με τα οικονομικά. Μπορείτε να αναφέρετε τις ανησυχίες που έχετε και παράλληλα να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα ελαφριά. Όταν είστε ανοιχτοί ο ένας με τον άλλο, κανένα θέμα δεν μοιάζει απειλητικό.

ζωδια Ταύρος
Δεν χρειάζεστε πολλά για να διασκεδάσετε σήμερα. Ότι κι αν κάνει το ταίρι σας, θα φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε και να νιώσετε ευγνώμων για την ευτυχισμένη, υγιή σας σχέση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι πληροφορίες που ψάχνετε είναι εκεί έξω, απλά πρέπει να ξέρετε που να τις ψάξετε. Δώστε στο ταίρι σας μια ιδέα του τι ακριβώς ψάχνετε να βρείτε και μπορείτε να φτιάξετε μια ομάδα σούπερ ντεντέκτιβ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην φοβάστε να αναφέρετε μια τρελή ιδέα στο ταίρι σας. Αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό από ποτέ να είναι δεκτικοί. Αν το ονειρεύεστε, μην το κρατάτε μέσα σας, πείτε το τους. Θα θέλουν να ξεκινήσουν απευθείας.

ζωδια Λέων
Υπάρχουν πολλές πλευρές σε κάθε κατάσταση και αυτή που αντιμετωπίζετε σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε το ταίρι σας. Μπορεί να είστε περισσότερο στο ίδιο μήκος κύματος απ’ ότι πιστεύατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Δουλεύατε πάνω σε κάποιες μεγάλες ιδέες τις τελευταίες μέρες. Τώρα ήρθε η ώρα να πείτε στο ταίρι σας τι μαγειρεύατε. Μπορεί να ενθουσιαστούν τόσο πολύ που να σας ακολουθήσουν απευθείας.

ζωδια Ζυγός
Τελευταία, το ταίρι σας έχει κινήσει γη και ουρανό για εσάς. Σήμερα κάντε κάτι για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια υπερβολική χειρονομία, απλά βάλτε τη ψυχή σας σε αυτό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Ενεργείστε πάνω στις πιο τρελές σας παρορμήσεις σήμερα, ανεξάρτητα με το πόσο υπερβολικές μπορεί να είναι. Το να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας, θα είναι διασκεδαστικό για εσάς και συναρπαστικό για το ταίρι σας.

ζωδια Τοξότης
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε μεγάλα θέματα με το ταίρι σας. Επικεντρωθείτε σε μικρότερα, πιο εύκολα διαχειρίσιμα πράγματα σήμερα και κρατήστε την ενέργεια σας για τις βαθιές συζητήσεις για αργότερα.

ζωδια Αιγόκερως
Μην κρατάτε τα συναισθήματα σας μέσα σας σήμερα. Το να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας θα ησυχάσει το μυαλό σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε και κάντε προτάσεις γι’ αυτά που θα θέλατε να συμβούν.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος
Δεν θέλετε να κρατήσετε τις εκκεντρικότητες σας κρυμμένες σήμερα. Και γιατί να το κάνετε; Το ταίρι σας σας αγαπάει ακριβώς όπως είστε και αυτό θα έπρεπε να κάνετε και εσείς. Αφήστε την άγρια πλευρά σας ελεύθερη σήμερα!

ζωδια Ιχθύες
Η επιρροή του Ποσειδώνα σήμερα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λέξεις εύκολα. Εντυπωσιάστε το ταίρι σας γράφοντας του ένα ερωτικό ποίημα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι τέλειο, είναι η σκέψη πίσω από τις λέξεις σας που μετράει.

tarw-zwdia