αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/02 Δευτέρα

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/02 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η μέρα σήμερα σας καλεί να προετοιμάσετε τις διαθέσεις στο σπίτι για κάθε… ενδεχόμενο! Και όταν το ταίρι σας ρωτήσει τι θα θέλατε να κάνετε απόψε, αντί να απαντήσετε ευθέως δώστε του μια σειρά από νύξεις. Το έπαθλό του θα το λάβει όταν λύσει τον γρίφο!

ζωδια ταύρος
Αυτή είναι μια περίοδος της ζωής σας που δεν πρέπει να σας απασχολεί καθόλου το μέλλον. Εστιάστε και απολαύστε όσα συμβαίνουν στο παρόν σας, στην κάθε μέρα που περνάτε ευτυχισμένοι με το ταίρι σας!

 

ζωδια δίδυμοι
Οι μέρες αυτές απαιτούν από εσάς να λειτουργήσετε σαγηνευτικά. Δώστε στο ταίρι σας να καταλάβει ότι ο ρομαντισμός κυριαρχεί στο μυαλό σας και φροντίστε να «διανθίσετε» την ατμόσφαιρα και τη διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα πρέπει να έχετε τα αφτιά σας τεντωμένα σε όσα σας λέει το ταίρι σας. Μην σας παρασύρουν οι λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία των πραγμάτων! Αν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, ζητήστε διευκρίνιση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Φυσικά και μπορείτε να συζητάτε τα πάντα με το έτερό σας ήμισυ, όπως κάποιες φορές θέλετε να ακούσετε και μια διαφορετική άποψη. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους φίλους σας σήμερα, για να συζητήσετε όσα απασχολούν κι εσάς κι εκείνους.

ζωδια παρθένος
Αν σήμερα σας διέπει κάποια αναποφασιστικότητα στις κινήσεις σας, να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να πιέζεστε για κάτι. Δεν υπάρχει στο παρόν σας κάποιο θέμα για το οποίο πρέπει να πάρετε μια απόφαση – και πάντα υπάρχει το ταίρι σας στο πλάι σας να σας βοηθήσει, αν χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή.

ζωδια ζυγός
Μπορείτε να μοιραστείτε και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας με το ταίρι σας, γιατί ξέρετε ότι δεν θα τρομάξει με κάτι. Εξάλλου, όσο πιο πολλά αποκαλύπτετε από τις σκέψεις σας – ειδικά τις ιδιαίτερες… – τόσο πιο κοντά έρχεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Αν κάποιο σχέδιό σας αφορά και το ταίρι σας, πρέπει να έχετε ενημερώσει εκ των προτέρων. Το καλύτερο θα είναι να πάρετε την όποια τέτοια απόφαση από κοινού.

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα σας καλεί να αναλάβετε τα ηνία στη σχέση σας, να πάρετε εσείς τις αποφάσεις για τα επόμενα ρομαντικά σας σχέδια! Να ξέρετε ότι το ταίρι σας θα απολαύσει πολύ αυτή την πρωτοβουλία σας.

ζωδια αιγόκερως
Μην χρονοτριβείτε με φλυαρίες σήμερα, όσο αφορά το ταίρι σας. Πείτε ευθέως αυτό που έχετε στο μυαλό σας για τα άμεσα ρομαντικά σας σχέδια. Να είστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με χαρά!

ζωδια υδροχόος
Ενώ θα αρχίσετε μια συνάντηση με μια απλή συζήτηση, σύντομα το κλίμα θα αρχίσει να θερμαίνεται και να εξελίσσεται σε κάτι πιο ενδιαφέρον… Το τρυφερό ταίρι σας διαθέτει φαντασία και ξέρει τι πρέπει να πει για να σας διεγείρει!

ζωδια ιχθύες
Μήπως μια κατάσταση που φάνταζε ολοκάθαρη, έχει αρχίσει να παίρνει μια πιο περίπλοκη τροπή; Μόνο το ένστικτό σας μπορεί να σας καθοδηγήσει. Αν το ταίρι σας δεν δείχνει προβληματισμένο, δεν έχετε ούτε εσείς λόγο να αγχώνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66