αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/01 Πέμπτη

imerisies-22314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/01 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Θα μπορείτε να διαβάσετε το ταίρι σας με πολύ μεγαλύτερη ευκολία σήμερα χάρη στην διαισθητική σας κατανόηση της γλώσσας του σώματος τους και άλλα σημάδια που συνήθως δεν είναι τόσο ξεκάθαρα μεταξύ σας.

ζωδια Ταύρος
Προσπαθήστε να σιγουρευτείτε ότι επικοινωνείτε σε όλα τα επίπεδα με το ταίρι σας σήμερα και να είστε βέβαιοι ότι θα πάρετε καταπληκτική ανταπόκριση από μέρους τους! Τα πράγματα μεταξύ σας πάνε πολύ καλά τώρα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Κανείς από τους δυο σας δεν είναι οπαδός του να συζητάτε τα σοβαρά θέματα, αλλά ήρθε η ώρα να κάνετε μια κουβέντασχετικά με τα χρήματα. Φέρτε το στη συζήτηση, ακόμη και αν πρέπει να δέσετε το ταίρι σας στην καρέκλα του για να το κάνετε να καθίσει να μιλήσει γι’ αυτό!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η ζωή είναι πραγματικά καλή για εσάς και πιθανότατα βιώνετε ένα ισχυρό κύμα θετικής ενέργειας που θα μπορούσε κάλλιστα να σαρώσει και το ταίρι σας, επίσης. Είναι μια καλή στιγμή για να είστε ανοιχτοί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε κάτι νέο και δεν θα δυσκολευτείτε πολύ να πείσετε και το ταίρι σας να σας ακολουθήσει. Προσέξτε τα συναισθήματά τους, όμως, βεβαιωθείτε ότι νιώθουν ότι είναι μέρος της διαδικασίας.

ζωδια Παρθένος
Είναι η ιδανική βραδιά για να κάνετε ένα πάρτι ή να πάτε κάπου μαζί. Αν δεν υπάρχει τίποτα στο κοινωνικό σας ημερολόγιο, δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι να συμβεί αυθόρμητα – ποτέ δεν ξέρετε ποιος θέλει να περάσει καλά!

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας πρόκειται να σας πάρει τηλέφωνο ή να σας στείλει email ζητώντας σας κάτι επείγον κάποια στιγμή ή μπορεί να απαιτήσει την παρουσία σας με κάποιον άλλο τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παρατήσετε τα πάντα και να τσεκάρετε την κατάσταση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Αν κάτι σας φαίνεται περίεργο στο ταίρι σας, είναι η ιδανική στιγμή για να καθίσετε πίσω και να ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά. Η διαίσθησή σας θα σας πει αυτά που εκείνοι δεν μπορούν ή ακόμα και αυτά που δεν ξέρουν ακόμα!

ζωδια Τοξότης
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάτε τη σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο. Αισθάνεστε μια νέα ένταση που θα πρέπει να είναι η ίδια ή ακόμη και να ξεπερνάει αυτή που νιώθει το ταίρι σας, οπότε συζητήστε το θέμα και δείτε τι θα συμβεί.

ζωδια Αιγόκερως
Δεν είναι μεγάλο μυστήριο το πώς να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε – το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσετε να το κάνετε! Το ταίρι σας μπορεί να μην πιστέψει ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά, αλλά εσείς ξέρετε μέσα σας ότι είναι.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, ακόμη και εάν το ταίρι σας προσπαθεί συνέχεια να σας εκνευρίσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσετε την κατάσταση να κλιμακωθεί και αν κρατήσετε τα πράγματα ήσυχα σύντομα θα δείτε ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση.

ζωδια Ιχθύες
Και οι δύο διασκεδάζετε πολύ τώρα χάρη στην καλή σας ενέργεια και στο πόσο ανοιχτό είναι το ταίρι σας στα νέα πράγματα. Συνεχίστε έτσι και θα διαπιστώσετε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας όλα σας τα προβλήματά έχουν ξεχαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia