αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/02 Κυριακή

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/02 Κυριακή

ζωδια κριός
Η διάθεσή σας είναι ιδανική για λίγη «ευγενή άμιλλα». Σκεφτείτε το άθλημα ή το παιχνίδι που θα θέλατε να βιώσετε με το ταίρι σας και προτείνετέ το. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την άνοδο της θερμοκρασίας του ανταγωνισμού, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά!

ζωδια ταύρος
Κάθε συμμαχία απαιτεί λίγη διπλωματική διαπραγμάτευση από καιρό σε καιρό, το ίδιο ισχύει και για κάθε σχέση. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που θέλετε να διευθετήσετε με το ταίρι σας, μιλήστε γι’ αυτό παρουσία ενός έμπιστου φιλικού σας ατόμου. Η γνώμη ενός τρίτου θα σας ωφελήσει πολύ.

 

ζωδια δίδυμοι
Το γεγονός ότι εσείς και το ταίρι σας δεν έχετε πάντα ταυτόσημες απόψεις, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο για τη σχέση σας. Η διεξαγωγή διαλόγου είναι πολύ πιο γόνιμη και αποδοτική, από το να συμφωνείτε για να μην διαφωνήσετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι πολύ θετικό για τη σχέση σας να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες και να έχετε επίγνωση της καθημερινότητάς σας. Αυτή την περίοδο, τα άστρα σας παροτρύνουν να μιλήσετε λίγο πιο ουσιαστικά για το μέλλον σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Καλωσήρθατε στη ζούγκλα, είστε ευπρόσδεκτοι! Βιώνετε μια περίοδο που είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και εξαιρετικά ελκυστικοί. Με το κατάλληλο ταίρι στο πλάι σας, κάθε ανέλπιστη εμπειρία είναι πιθανή.

ζωδια παρθένος
Είστε σε διάθεση προσφοράς αυτή την περίοδο. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να εντοπίσετε τα θέματα που μπορεί να χρειάζεται το ταίρι σας λίγη βοήθεια, αλλά δεν θα τη ζητήσει. Ακόμα και λίγη επιπλέον τρυφερότητα, μπορεί να ανορθώσει το ηθικό του έτερου ήμισύ σας!

ζωδια ζυγός
Φυσικά δεν έχετε απαντήσεις για τα πάντα. Έχετε όμως το εξαιρετικό χάρισμα να είστε άριστοι ακροατές και πρόθυμοι να προσφέρετε τη βοήθειά σας μέχρι να βρεθούν όλες οι επιλογές σε ένα θέμα. Βάλτε διακριτικά αυτά τα στοιχεία σας στη διάθεση του ταιριού σας, προκειμένου να βρείτε μαζί τη λύση σε έναν προβληματισμό του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Νιώθετε κάποια ένταση τις τελευταίες μέρες και θέλετε να το συζητήσετε με το ταίρι σας. Θα ήταν καλύτερο να έχετε εντοπίσει τουλάχιστον την πηγή του προβλήματός σας, πριν περάσετε στην ανάλυση του θέματος. Έτσι θα ξέρετε από πού να αρχίσετε.

ζωδια τοξότης
Τα άστρα σας παροτρύνουν σήμερα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να στήσετε ένα πιο ιδιαίτερο ραντεβού με το ταίρι σας. Ψάξτε τις εκδηλώσεις της πόλης και είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσετε κάτι που θα κεντρίσει την προσοχή σας!

ζωδια αιγόκερως
Το ταίρι σας θα σας δείξει μια εντελώς άγνωστη πλευρά του, αν μπείτε στον κόπο να προσέξετε τη διαφορά πάνω του. Να είστε βέβαιοι ότι η έκπληξη θα είναι ευχάριστη και το έτερο ήμισύ σας θα σας επιβραβεύσει για την παρατηρητικότητά σας!

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Ποιος είπε ότι η ανεξαρτησία και η συντροφικότητα είναι ασυμβίβαστες έννοιες μέσα σε μια σχέση; Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που έχετε επιλέξει να βιώνετε τη συνύπαρξή σας με το ταίρι σας, χωρίς να πνίγει ο ένας την ιδιοσυγκρασία του άλλου!

ζωδια ιχθύες
Το ταίρι σας είναι διατεθειμένο να κατανοήσει ότι είστε από τη φύση σας άτομα που χάνεστε ενίοτε στον δικό σας ονειρικό μικρόκοσμο. Όλα όμως έχουν και τα όριά τους. Άλλο είναι να αποστασιοποιείστε κάποιες στιγμές και άλλο να πρέπει το έτερό σας ήμισύ σας να σας αναζητά σε φανταστικούς κόσμους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις