αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/01 Κυριακή

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/01 Κυριακή

ζωδια Κριός
Περάστε το πρωινό σας ψάχνοντας για πράγματα που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει. Το απόγευμα, στρέψτε την προσοχή σας από τα πρακτικά στα πιο προσωπικά. Δεθείτε με το ταίρι σας και θα θέσετε τις βάσεις για μια καλή εβδομάδα μπροστά σας.

ζωδια Ταύρος
Είτε ο χρόνος που είστε μαζί μπορεί να μετρηθεί σε εβδομάδες είτε σε χρόνια, υπάρχει πάντα μια θέση για παλιό και κλασσικό φλερτ. Το να φέρετε λουλούδια στο ταίρι σας είναι ένας γλυκός τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η οικογένειά σας είναι εκεί που πρέπει να στραφεί η προσοχή σας σήμερα. Κάντε μερικά τηλεφωνήματα στους δικούς σας στο σπίτι και μιλήστε τους για τη συναρπαστική ζωή σας. Διατηρήστε την σπιτική διάθεση μαγειρεύοντας δείπνο στο σπίτι για εσάς και το ταίρι σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε τα μεγάλα θέματα για μια άλλη μέρα, τώρα είναι η ώρα να επικεντρωθείτε στις μικρές λεπτομέρειες. Το να οργανωθείτε τώρα θα κάνει την καθημερινότητά σας με το ταίρι σας να λειτουργεί πιο ομαλά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι με το ταίρι σας αργότερα, θα πρέπει να αρχίσετε την εξοικονόμηση από τώρα. Βρείτε κάποιες οικονομικές ιδέες για ραντεβού και κρατήστε τα πράγματα απλά, ενώ προγραμματίζετε για κάτι πολυτελές.

ζωδια Παρθένος
Φροντίστε τις μικρές λεπτομέρειες σήμερα. Το να τις αφήσετε μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο και η ζωή θα κυλήσει πιο ομαλά.

ζωδια Ζυγός
Ακούστε τι σας λένε οι γκρινιάρικες φωνές μέσα στο κεφάλι σας. Αν υπάρχει κάτι που αποφεύγατε, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Το ταίρι σας θα είναι πολύ υποστηρικτικό, αν του ζητήσετε βοήθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Σήμερα, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα έχετε μια καταπληκτική ημέρα. Εσείς και το ταίρι σας είστε απόλυτα συγχρονισμένοι, οπότε γιατί να μην κάνετε σχέδια μόνο για τους δυο σας. Μπορείτε να κάνετε παρέα με τους φίλους σας μια άλλη ημέρα.

ζωδια Τοξότης
Μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να σας σέρνουν κάτω. Ξέρετε ότι η σχέση σας είναι δυνατή και δεν έχετε κανένα λόγο να το αμφισβητείτε αυτό. Εάν οι φίλοι σας είναι αρνητικοί, αφήστε τους απ’ έξω.

ζωδια Αιγόκερως
Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάτι, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε όλα τα γεγονότα. Η συμπεριφορά του ταιριού σας μπορεί να φαίνεται περίεργη, αλλά μπορεί να υπάρχει μια απολύτως λογική εξήγηση για αυτό.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του ταιριού σας σήμερα. Αν κάτι που είπατε για αστείο τους αναστατώσει, ζητήστε μια ειλικρινή συγγνώμη. Μπορεί να έχουν άλλα πράγματα που τους προβληματίζουν και που εσείς δεν γνωρίζετε ακόμα.

ζωδια Ιχθύες
Είχατε παγιδευτεί στο δικό σας κόσμο τον τελευταίο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για το ταίρι σας. Μπορεί να μην σας πουν κάτι άμεσα, αλλά μπορείτε να διαβάσετε τα σημάδια για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που χρειάζονται από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65