αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/02 Τετάρτη

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/02 Τετάρτη

ζωδια κριός
Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας. Ωστόσο αν το ταίρι σας προτείνει κάτι που θα σας βγάλει από το δεδομένο πρόγραμμά σας, τολμήστε να το ρισκάρετε. Να είστε βέβαιοι ότι είναι για καλό!

ζωδια ταύρος
Νιώθετε σε διάθεση να διανθίσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή; Συζητήστε το με φιλικά σας ζευγάρια και αρχίστε να αναζητάτε τα νέα στέκια στην πόλη που τραβούν το ενδιαφέρον σας. Η εποχή ενδείκνυται για να «βγείτε» από τη ρουτίνα της καθημερινής σας εικόνας…

 

ζωδια δίδυμοι
Η αναπόληση φέρνει γλυκές αναμνήσεις, όταν τακτοποιείτε παλιές φωτογραφίες ή καθαρίζετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να εκτιμήσετε περισσότερο αυτό που έχετε τώρα στη ζωή σας, κάτι που το καταφέρατε και με τη συμβολή των παλιών σας σχέσεων!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε πολύ ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία μιας επαγγελματικής υπόθεσής σας, όμως το ταίρι σας έχει να σας προτείνει και κάτι εντελώς διαφορετικό. Μην απορρίψετε κάτι πριν το ακούσετε, εξάλλου η πρόθεση είναι πολύ τρυφερή!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ο κόσμος θα πρέπει να δημιουργήσει μια νέα λέξη για να εκφράσει την «γοητεία», γιατί εσείς έχετε ξεπεράσει αυτό το επίπεδο! Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και το ταίρι σας είναι πολύ περήφανο για εσάς.

ζωδια παρθένος
Η μέρα σας θα κυλήσει σαν γάργαρο νεράκι, αν χειριστείτε με θετική οπτική τις δυνατότητες που σας προσφέρονται. Αυτή την καλή διάθεση να την μεταφέρετε και στη σχέση σας, αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο να βιώσει τα βαθιά συναισθήματα αντί να τα καταπιέζει!

ζωδια ζυγός
Αν το ταίρι σας πει ή κάνει κάτι τελευταία που σας φαντάζει λίγο έξω από τον χαρακτήρα του, αναλογιστείτε μήπως η άποψή σας είναι λίγο αφελής… Μήπως είχατε τις ενδείξεις αλλά δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία; Δώστε λίγο χρόνο για να επιβεβαιώσετε τη διαίσθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια σκορπιός
Το να ξεπερνάτε πράγματα δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για εσάς, όμως είναι ένα χάρισμα που πρέπει να αποκτήσετε. Θα σας φανεί πολύ πρακτικό, όταν καλείστε να ακολουθήσετε τη ροή του κόσμου που αλλάζει – περιλαμβανομένου του εαυτού σας! Βρείτε τρόπους να το αποδεχθείτε.

ζωδια τοξότης
Μην αρκείστε στο να κοιτάτε την επιφάνεια των πραγμάτων. Αυτό δείχνει μια βιάση και επιπολαιότητα, που δεν ωφελεί την ουσία. Η ουσία επί του προκειμένου είναι να μάθετε το ταίρι σας κι εκείνο εσάς – κι αυτό γίνεται μόνο αφιερώνοντας χρόνο!

ζωδια αιγόκερως
Αρχίστε να βάζετε στη σχέση σας το ανάλογο πάθος και σημασία που επενδύετε στη δουλειά σας. Όχι μόνο θα εκπλήξετε το ταίρι σας, θα εντάξετε και πολλή χαρά και απόλαυση στην καθημερινότητά σας!

ζωδια υδροχόος
Το ταίρι σας έχει την ανάγκη να συζητά μαζί σας τα βαθιά του συναισθήματα, εσείς είστε της νοοτροπίας της λογικής προσέγγισης των πραγμάτων. Πού μπορεί να καταλήξει αυτή η σχέση; Στο να κάνετε τον κόπο που χρειάζεται, για να βρείτε κοινό έδαφος!

ζωδια ιχθύες
Αν φανείτε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε ότι τα πρόσφατα γεγονότα σας πόνεσαν αρκετά. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να επουλώσετε τις πληγές, είναι να πάρετε τα μαθήματά σας γι’ αυτά που κάνατε λάθος και να μην τα κάνετε ξανά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις