αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/10 Δευτέρα

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/10 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Έχετε το νου σας στα κοινά οικονομικά σήμερα. Μπορείτε να βγείτε και να περάσετε καλά, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε τα έξοδα χαμηλά. Το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται μια έξτρα βοήθεια με τον προϋπολογισμό του τώρα.

ζωδια Ταύρος
Η σκληρή σας δουλειά όλη την εβδομάδα αποδίδει και τώρα ήρθε η ώρα να το διασκεδάσετε. Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας κάνοντας όλα τα σχέδια για σήμερα, και αφήστε τους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυτά που τους έχετε ετοιμάσει.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν παρατηρήσετε ότι το ταίρι σας αντιδρά περίεργα σήμερα, μην το αγνοήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι απευθείας, αλλά θυμηθείτε αυτή την πληροφορία και δείτε αν παρατηρείτε κάποια μοτίβα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε όρεξη να είστε μέσα σε κόσμο σήμερα, οπότε καλέστε τους φίλους σας σε δείπνο μαζί με το ταίρι σας. Η ενέργεια της ομάδας θα είναι μια καταπληκτική λήξη για το Σαββατοκύριακό σας.

ζωδια Λέων
Μια διαφωνία με το ταίρι σας μπορεί να μην λυθεί, όταν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό, έτσι ώστε να νιώθετε και οι δύο ότι παίρνετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης, νιώθετε πως ξέρετε τι θέλετε. Αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνετε, συζητήστε τις με το ταίρι σας. Θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όταν θα ξέρουν τι θέλετε από εκείνους.

ζωδια Ζυγός
Η ιδέα σας για διασκέδαση είναι επικεντρωμένη στο φαγητό σήμερα. Κεράστε το ταίρι σας δείπνο σε ένα εστιατόριο ή, ακόμα καλύτερα, μαγειρέψτε τους εσείς στο σπίτι. Η προσωπική σας εμπλοκή τους κάνει να νιώθουν την αγάπη σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αν εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς να περάσετε το βράδυ σας, απαιτείται ένας συμβιβασμός. Μπορείτε να τους αφήσετε να κάνουν το δικό τους σήμερα, χωρίς γκρίνια ή παραχωρήσεις.

ζωδια Τοξότης
Όταν επικεντρώνεστε στην ευρύτερη εικόνα, κάποιες φορές χάνετε τα μικρά πράγματα. Προσπαθήστε να θυμάστε τα μικρά πράγματα που μετράνε για το ταίρι σας, και επικεντρωθείτε σε αυτά σήμερα.

ζωδια Αιγόκερως
Μια αγχωτική εβδομάδα σας ενδέχεται να σας περιμένει μετά από ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο. Φτιάξτε την ατμόσφαιρα ανάβοντας κεριά στο σπίτι, και καλώντας το ταίρι σας για ένα ήσυχο βράδυ μόνο για τους δυο σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Κάποιος από το παρελθόν σας επανεμφανίζεται στη ζωή σας σήμερα. Είναι στο χέρι σας το πόσο θα του επιτρέψετε να μπει πάλι σ’ αυτή. Αν δεν είστε βέβαιοι, το να το συζητήσετε με το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

ζωδια Ιχθύες
Δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη σας με έναν τρόπο που μπορούν πραγματικά να την εκτιμήσουν – μαγειρεύοντάς τους ένα σπιτικό γεύμα. Δεν έχει σημασία αν οι μαγειρικές σας ικανότητες είναι άψογες. Η ψυχή που θα βάλετε σ’ αυτό είναι αυτό που μετράει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75