αστρολογικες προβλεψεις για δυο 25/01 Τετάρτη

kerdiste-enan-antra

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 25/01 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Ο καλός συγχρονισμός είναι το παν, ειδικά εάν πρέπει να αναφέρετε ένα ευαίσθητο θέμα στο ταίρι σας. Απ’ την άλλη όμως, αν όντως είναι τόσο ευαίσθητο, καμία στιγμή δεν πρόκειται ποτέ να είναι τέλεια. Βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο ιδεών και κάντε το.

ζωδια Ταύρος
Η αίσθηση ισορροπίας είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την προσωπική σας υγεία και την υγεία της σχέσης σας. Μην προσπαθείτε πάρα πολύ να είστε τα πάντα για όλους τους άλλους. Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας σε κάποιο σημείο, επίσης.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η ευελιξία είναι ένα σημάδι δύναμης. Όσο περισσότερο είστε σε θέση να συμβιβάζεστε, τόσο περισσότερο δείχνει ότι εσείς και το ταίρι σας γνωρίζετε τι είναι πραγματικά σημαντικό. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι και οι δικές σας προτεραιότητες σημαντικές, επίσης.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ίσως να είστε απλά πολύ μέσα σε μια κατάσταση για να μπορείτε να την κρίνετε με αντικειμενικότητα. Βασιστείτε στο πιο ψύχραιμο μυαλό του ταιριού σας να σας οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Η απόστασή του/της είναι το κλειδί για να καταλάβετε ποιο είναι το σωστό που πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Μια μικρή διαφωνία δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε μια βασιλική μάχη. Γιατί να μην γλιτώσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και να ηρεμίσετε λίγο τα πνεύματα; Μάθετε να ζείτε και να αφήνετε τους άλλους να ζουν. Εξάλλου, και οι δυο σας μπορεί να έχετε πραγματικά δίκιο.

ζωδια Παρθένος
Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να ζητήσετε κάποιες χάρες από τους φίλους σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχετε βοηθήσει στο παρελθόν θα έρθουν σίγουρα και θα σας δώσουν ένα χεράκι τώρα. Αυτό το μεγάλο έργο που αντιμετωπίζετε θα ολοκληρωθεί σε χρόνο μηδέν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Μπορείτε να κρατήσετε ορισμένες παραδόσεις, αλλά το να είστε ανοικτοί σε ορισμένες ενημερώσεις και παραλλαγές μπορεί για την ακρίβεια να τις κάνουν πιο ανθεκτικές σε μακροπρόθεσμη βάση. Εάν το ταίρι σας έχει κάποιες προτάσεις, ακούστε τες με ανοιχτό μυαλό.

ζωδια Σκορπιός
Μήπως είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας πιο τεταμένη από ότι συνήθως; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Ο ένας από εσάς πρέπει να αρχίσει να μιλάει. Να δείξετε ωριμότητα και να σπάσετε τη σιωπή, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα.

ζωδια Τοξότης
Είναι οι μικρές πινελιές που κρατούν τον καθημερινό ρομαντισμό σας ζωντανό – μερικές όμορφες λεπτομέρειες προσθέτουν πολλά στην ποιότητα της ζωής σας. Αγαπάτε τον εαυτό σας. Φέρτε στο ταίρι σας λουλούδια. Γιατί να μην κάνετε ένα μασάζ για ζευγάρια ή να ξεκινήσετε για ένα αυτοσχέδιο ταξίδι;

ζωδια Αιγόκερως
Αισθάνεστε αγχωμένοι, αν και στην πραγματικότητα όλα πάνε πολύ καλά; Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Το να κρατάτε τα πάντα μέσα σας δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, θα νιώθετε ακόμα πιο ανήσυχοι.

ζωδια Υδροχόος
Το να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για το ταίρι σας. Απλά να θυμάστε ότι μερικές φορές θέλουν κι εκείνοι να σας φροντίσουν, επίσης. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα οι δυνατοί.

ζωδια Ιχθύες
Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετεστο ταίρι σας για τα συναισθήματα σας, να είστε ειλικρινής με αυτά που νιώθετε, τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Εάν σφίγγετε τα δόντια σας στην προσπάθειά σας να βγάλετε αυτή τη δουλειά, ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε γιατί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66