αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/10 Τετάρτη

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/10 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Το πάθος της χθεσινής βραδιάς συνεχίζεται με την μορφή παιχνιδιάρικου φλερτ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Κρατήστε την ατμόσφαιρα ανάλαφρη καθώς γεμίζετε τις ώρες σας με αισθησιακά πειράγματα και ρομαντισμό. Η εβδομάδα σας ξεκινά θαυμάσια.

ζωδια Ταύρος
Όπως ένας ανθός που ξετυλίγεται, νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω αυτή τη στιγμή. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας και ενθαρρύνετε το να συμμετέχει. Μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα σχέδια σας για το μέλλον.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας το περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη όταν θα ξυπνήσετε με παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Διασκεδάστε παίζοντας και πειράζοντας τους και μην εκπλαγείτε αν ανταποκριθούν με ζήλο στο παιχνίδι σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε πολλά έργα που έχουν μείνει μισοτελειωμένα και τώρα ήρθε η ώρα να τα τελειώσετε. Κάντε μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε και ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει να την τελειώσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για κάτι σήμερα, μην πιέζετε τον εαυτό σας να το κάνει. Κάντε ένα διάλειμμα από το θέμα και κάντε κάτι διασκεδαστικό με το ταίρι σας. Η απάντηση μπορεί να εμφανιστεί όταν δεν την περιμένετε.

ζωδια Παρθένος
Αντί να αγωνιάτε για τις αποφάσεις σήμερα, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Όσο λιγότερο χρόνο περάσετε να ανησυχείτε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να απολαύσετε μια χαλαρωτική ημέρα με το ταίρι σας.

ζωδια Ζυγός
Επικοινωνήστε τις βαθύτερες σκέψεις σας στο ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε για να ανοιχτείτε, αλλά μόλις το κάνετε θα δημιουργήσετε μια στοργική και ανοιχτή ανταλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Προσέχετε με τα ρίσκα σήμερα, ειδικά αν το ταίρι σας επηρεάζεται από αυτά. Μπορεί να είναι καλύτερο να μείνετε στα σίγουρα και να αφήσετε τα παιχνίδια της τύχης για κάποια άλλη στιγμή.

ζωδια Τοξότης
Έχετε πολλά στο μυαλό σας, αλλά μπορεί να έχετε πρόβλημα να μπείτε στην καρδιά των προβλημάτων σας. Μιλήστε στο ταίρι σας για τις ανησυχίες σας, μπορεί να είναι σε θέση να σας προσφέρουν μια διαφορετική οπτική.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε πολλά να μοιραστείτε με το ταίρι σας σήμερα, αλλά αν σας φαίνετε αφηρημένο, μπείτε απευθείας στο θέμα. Αφήστε τις μεγάλες ιστορίες σας για κάποια άλλη στιγμή και δώστε τους μόνο τα απαραίτητα τώρα.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Βρείτε δημιουργικούς τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας σήμερα. Αν πάντα μιλάτε στο τηλέφωνο, δοκιμάστε να τους γράψετε αντ’ αυτού. Ένα δικό σας σημείωμα μπορεί να κάνει όλη τους τη μέρα καλύτερη.

ζωδια Ιχθύες
Αφήστε τα σχέδια σας ανοιχτά, δεν θα θέλετε να τα κάνετε πολύ συγκεκριμένα μέχρι αργά το απόγευμα. Αν γίνεται, αφήστε το ταίρι σας να αποφασίσει τι θα κάνετε οι δυο σας σήμερα. Έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00