αστρολογικες προβλεψεις για δυο 28/01 Σάββατο

astrologia-22

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 28/01 Σάββατο

ζωδια κριός
Ενώ είστε συνήθως εξωστρεφή άτομα, σήμερα ίσως να μην θέλετε κόσμο γύρω σας – ούτε καν το ταίρι σας. Δικαιούστε χρόνο με τον εαυτό σας, γι’ αυτό ενημερώστε το έτερό σας ήμισυ για τη διάθεσή σας και μετά αποσυρθείτε στις σκέψεις σας.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα νιώθετε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με το ταίρι σας! Μάλιστα μια συζήτηση για τα μελλοντικά σας θέλω θα έχετε εξαιρετική έκβαση, γιατί βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος.

 

ζωδια δίδυμοι
Ποια θέματα κατακλύζουν τις ονειροπολήσεις σας; Τολμήστε να μοιραστείτε όσα φαντάζεστε με το ταίρι σας. Θα δείτε ότι θα χαρεί πολύ να μπείτε μαζί στη διαδικασία να τα κάνετε πραγματικότητα!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η σχέση σας γίνεται όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο στιβαρή. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκθέσετε στο ταίρι σας τα εσώψυχά σας, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να δείξετε την αγάπη σας εμπράκτως!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Ίσως σήμερα το ταίρι σας να αποζητήσει λίγη περισσότερη στοργή από εσάς. Να είστε δεκτικοί στις ανάγκες του και δεν θα χάσετε… Όσο πιο πολύ δείχνετε την αγάπη σας, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγαίνετε!

ζωδια παρθένος
Κάποιες φορές είναι δύσκολο να σας εκφράσει το ταίρι σας τις σκέψεις του. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να βρείτε τρόπους να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές». Μάθετε να προσέχετε τα υπονοούμενα και μην διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις. Θα βγείτε κερδισμένοι!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Διαβάσατε γι’ αυτά σε περιοδικό ή σε κάποια ιστοσελίδα, δεν αποκλείεται να ακούσετε να τα συζητούν σε κάποιο χώρο… Όπως κι αν τα μάθατε, το γεγονός είναι ότι αδημονείτε να δοκιμάσετε αυτά τα νέα «κολπάκια» με το ταίρι σας, μόλις μπείτε στο σπίτι! Μην διστάσετε καθόλου!

ζωδια σκορπιός
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη φάση μέσα στη σχέση σας, είναι να την χειριστείτε άμεσα. Όλες οι σχέσεις έχουν τα προβληματάκια τους. Όταν όμως περνούν στην αντίπερα όχθη λύνοντάς τα, είναι πιο δυνατές από πριν.

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα αφορά το ρομάντζο. Στήστε ένα όμορφο σκηνικό, ανάψτε τα κεράκια σας, ετοιμάστε φαγητό που να μπορεί ο ένας να ταΐζει τον άλλον… Αν το χειριστείτε σωστά, το πιο πιθανό είναι να μην προλάβετε να φτάσετε στο επιδόρπιο!

ζωδια αιγόκερως
Ένα γλίστρημα της γλώσσας σήμερα, θα σας κάνει να αποκαλύψετε στο ταίρι σας κάτι που δεν θέλατε να πείτε. Αντί να ντραπείτε γι’ αυτό, αντιμετωπίστε το ως μια ευκαιρία να «εξερευνήσετε» μαζί κάποια καινούργια πράγματα!

ζωδια υδροχόος
Σήμερα σβήστε από το πρόγραμμά σας ό,τι δεν περιλάμβανε το ταίρι σας! Η μέρα σας καλεί να ενδώσετε στην αγάπη και τον έρωτα, σε όλες του τις μορφές. Αρχίστε με τα λόγια και περάστε σταδιακά στα έργα…

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σας σήμερα θα διέπεται από την ανάγκη να βρεθείτε όσο πιο κοντά γίνεται σε υδάτινο στοιχείο. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με το ταίρι σας στην παραλία, σκεφτείτε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο για δύο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00