αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/08 Τρίτη

4039299_200802019000_2

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/08 Τρίτη

ζωδια Κριός
Μην αποθαρρύνεστε αν τα πράγματα φαίνονται να κινούνται αργά. Η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Μπορεί να χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω για να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

ζωδια Ταύρος
Φερθείτε στο ταίρι σας σωστά σήμερα και κακομάθετέ το με τον πιο πολυτελή τρόπο. Μπορεί να μην φέρεστε έτσι όλη την ώρα, αλλά τώρα η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για αισθησιασμό, οπότε εκμεταλλευτείτε τη.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην αποφεύγετε θέματα δέσμευσης μόνο και μόνο επειδή είναι δύσκολα. Το να κρατήσετε ανοιχτή την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η στιγμή είναι ιδανική για να προτείνετε κάτι ριζοσπαστικό στο ταίρι σας. Μπορεί να εκπλαγεί στην αρχή, αλλά θα είναι δεκτικό και ακόμη και ενθουσιασμένο με την ιδέα σας. Δεν μπορεί παρά να παρασυρθεί από τον δικό σας ενθουσιασμό.

ζωδια Λέων
Μην χαθείτε στη ματαιοδοξία σας σήμερα. Είναι καλό να φροντίζετε την εμφάνισή σας, αλλά το ταίρι σας σάς αγαπά ακριβώς όπως είστε. Περάστε λιγότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε και περισσότερο στα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Αν έχετε πολλά στο μυαλό σας τελευταία, πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ψαχτείτε μέσα σας σήμερα. Μπορεί να εμπνευστεί να κάνει κι εκείνο κάποια εσωτερική αναζήτηση.

ζωδια Ζυγός
Μην αφήσετε την κτητική σας πλευρά να σας κατακλύσει σήμερα. Έχετε πίστη στην αγάπη σας γιατί είναι δυνατή. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε πάνω στο ταίρι σας. Είναι μαζί σας επειδή το θέλει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Εκεί που υπάρχει τριβή, θα υπάρχει σίγουρα και ένταση. Μια διαφωνία με το ταίρι σας θα έχει πολύ θετική κατάληξη, όταν αποφασίσετε να σταματήσετε να τσακώνεστε και να τα βρείτε.

ζωδια Τοξότης
Δώστε προσοχή στις πρακτικές ευθύνες σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε κάποιο χρόνο φροντίζοντας τις αγγαρείες σας σήμερα, αλλά θα σας μείνει χρόνος το απόγευμα για να περάσετε ρομαντικά με το ταίρι σας.

αστρολογικες προβλεψεις για δυο

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Χαρίστε στον εαυτό σας και στο ταίρι σας μια μέρα χαλάρωσης σήμερα. Οργανώστε ένα μασάζ για ζευγάρια, ή πάρτε το θέμα στα χέρια σας και κάντε το προσωπική σας υπόθεση.

ζωδια Υδροχόος
Η αίσθηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι απολύτως ηλεκτρισμένη σήμερα. Θα περάσετε όλη την ημέρα δημιουργώντας μια απολαυστική ένταση, έτσι μέχρι να φτάσει το απόγευμα θα έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας.

ζωδια Ιχθύες
Όμορφα λόγια σας έρχονται με ευκολία σήμερα. Είτε χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας, είτε το μολύβι σας, μοιραστείτε την ποίησή σας με το ταίρι σας. Μην αγχώνεστε για το αν είστε τέλειοι, θα λατρέψει το νόημα πίσω απ’ ότι κι αν πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia