αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/12 Πέμπτη

imerisies-7314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/12 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Φροντίστε να μη γυρίσετε την πλάτη σας στο ταίρι σας μόνο και μόνο επειδή η σχέση σας αλλάζει γραμμή. Το να είσαι απόλυτα ανοιχτός με κάποιον είναι δύσκολο – αλλά η ανταμοιβή το αξίζει.

ζωδια Ταύρος
Εσείς και το ταίρι σας δεν συμφωνούσατε πάντα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά η σημερινή ημέρα σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Να είστε ανοιχτοί στις ιδέες τους και θα εκπλαγείτε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αντί να αντιμετωπίζετε τα λόγια του ταιριού σας σαν έναν κρυφό κώδικα που πρέπει να σπάσετε, ρωτήστε τους απλά τι εννοούν. Θα χαρούν να σας δώσουν κάποια στοιχεία.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν δεν έχετε όρεξη να βγείτε σήμερα, πείτε το στο ταίρι σας. Κάποιες φορές το να μείνετε μέσα μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικό. Για την ακρίβεια κάποιες φορές θα είναι περισσότερο διασκεδαστικό – με τη σωστή παρέα, φυσικά.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας μπορεί να σας προσφέρει κάποια κριτική σήμερα και αν καταφέρετε να κρατήσετε το εγώ σας απ’ έξω και να ακούσετε, μπορεί και να μάθετε κάτι νέο και σημαντικό για τη σχέση σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αν πρέπει να διαλέξετε αν θα μείνετε σπίτι ή θα βγείτε σήμερα, βγείτε. Έρωτας ή φιλία; Έρωτας. Κριτικοί ή δημιουργικοί; Δημιουργικοί. Τι λέτε για μια ρομαντική, δημιουργική νύχτα στην πόλη;

ζωδια Ζυγός
Είστε λίγο περισσότερο συναισθηματικοί σήμερα. Για την ακρίβεια, είναι του είδους η ημέρα που κοιτάτε παλιές φωτογραφίες και ακούτε παλιούς δίσκους. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας κάνει παρέα.

ζωδια Σκορπιός
Είστε γεμάτοι καλές ιδέες σήμερα. Γιατί να μην τις συζητήσετε με το ταίρι σας; Ξέρετε ήδη ότι θα πιάσουν από εκεί που το αφήνετε, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε θετικά με αυτά που θα σας ρίξουν πίσω.

ζωδια Τοξότης
Γίνετε θαυμαστές της τέχνης σήμερα και φέρετε και το ταίρι σας μαζί. Πηγαίνετε να δείτε μια συναυλία ή μια ανεξάρτητη παραγωγή, ή απλά κάντε μια βόλτα σε μια έκθεση. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τις ιδέες σας.

tarw-zwdia

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα, οπότε γιατί να μην δώσετε ένα χεράκι και στο ταίρι σας; Μπορεί να νιώθουν λίγο καταβεβλημένοι από αυτά που έχουν να κάνουν και από τα σχέδια τους και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να τους βοηθήσει να ξαναβρούν το δρόμο τους.

ζωδια Υδροχόος
Αν εσείς και το ταίρι σας τσακωθείτε σήμερα, βεβαιωθείτε ότι κοιτάτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Μια κρυφή γωνία μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα σας. Πρέπει απλά να τη βρείτε.

ζωδια Ιχθύες
Ένας συνάδελφος σας μπορεί να απευθυνθεί σε εσάς σήμερα για μια ερωτική συμβουλή. Συζητώντας το πρόβλημα του, μπορεί να λύσετε ένα από τα δικά σας προσωπικά προβλήματα. Θα εκτιμήσετε τη νέα γνώση.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia