αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/04 Παρασκευή

maxresdefault (4)

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα, σας βρίσκει να ψάχνετε για κάτι, που φαίνεται πως δεν μπορείτε να φτάσετε. Αφήστε το ταίρι σας να σας βοηθήσει σε αυτή την αναζήτηση. Μαζί μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που σας ξεφεύγει.

ζωδια Ταύρος
Εστιάστε στην ενδυνάμωση της συνεργατικής όψης της σχέσης σας σήμερα. Αν παίρνατε περισσότερα από όσα δίνατε, δουλέψτε πάνω στην αλλαγή αυτής της ισορροπίας. Ρωτήστε το άλλο σας μισό τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Προσπαθείτε να κάνετε τόσα πολλά ταυτόχρονα και κάποια από αυτά σας ξεγλιστρούν από τις ρωγμές. Σιγουρευτείτε πως δεν ξεχνάτε κάτι που υποσχεθήκατε στο ταίρι σας. Κάντε μια παύση για να σκεφτείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύ ισχυρή σύνδεση με το ταίρι σας σήμερα, ειδικά στα θέματα της καρδιάς. Μια απόφαση που θα πάρετε μαζί, θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο. Κάντε την αγάπη σας να είναι η απάντηση που ψάχνουν. Με το να είστε υποστηρικτικοί όταν το χρειάζονται, τους δείχνετε πως πάντα μπορούν να βασίζονται πάνω σας.

ζωδια Παρθένος
Είναι η ιδανική στιγμή να εξετάσετε τους στόχους που έχετε για τη σχέση σας. Είναι βασισμένοι στην πραγματικότητα, ή μήπως είναι λίγο φαντασιόπληκτοι; Είναι μια χαρά το να ονειρεύεστε, αλλά σιγουρευτείτε πως δεν δημιουργείτε τις βάσεις για να απογοητευτείτε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός
Η γενναιόδωρη φύση σας προκαλείται αυτή τη στιγμή. Θέλετε να κρατήσετε τα πάντα για τον εαυτό σας! Κάντε μια προσπάθεια να είστε πιο συμπονετικοί για το ταίρι σας. Που είναι η ευχαρίστηση του να έχετε πράγματα αν δεν τα μοιράζεστε;

ζωδια Σκορπιός
Πρέπει να εκπέμπεται μια ισχυρή αύρα σήμερα, γιατί το ταίρι σας δεν θα μπορεί να μείνει μακριά σας! Ακυρώστε όποια σχέδια μπορεί να είχατε κάνει για το απόγευμα – το να μείνετε μόνοι σας είναι ο ιδανικός τρόπος να το περάσετε.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Τοξότης
Τα όνειρα σας είναι γεμάτα από ζωηρές ιδέες αυτή τη στιγμή. Μήπως είναι το υποσυνείδητο σας, που προσπαθεί να σας δείξει το τι γίνεται στη σχέση σας; Δώστε προσοχή, μπορεί να μάθετε κάτι!

ζωδια Αιγόκερως
Αξιολογείστε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεσμευτείτε σε κάτι σήμερα. Ρωτήστε το ταίρι σας τη γνώμη του. Μπορεί να σας βοηθήσει με κάποια οπτική του θέματος, που εσείς παραβλέπατε.

ζωδια Υδροχόος
Τα επίπεδα ενέργειας σας είναι πιο χαμηλά από ότι συνήθως σήμερα. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία περνώντας ένα χαλαρό βραδάκι με το ταίρι σας, για να ξεκουραστείτε και να πείτε τα νέα σας.

ζωδια Ιχθύες
Αν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει με το ταίρι σας, ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. Μπορεί να πιστεύουν πως ήδη ξέρετε τι έχουν στο μυαλό τους. Θα κάνετε καλύτερες επιλογές όταν θα έχετε τις σωστές πληροφορίες.