αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/05 Κυριακή

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

 

ζωδια Κριός
Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να πάνε στραβά σήμερα. Αφήστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνει αυτά που έχει να κάνει. Το να μείνετε σπίτι με το ταίρι σας είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε. Δεν θα έχετε πρόβλημα να παραμείνετε «απασχολημένοι».

 

 

 

ζωδια Ταύρος
Τα πάντα τα νιώθετε συναισθηματικά έντονα αυτή τη στιγμή. Αν βρεθείτε ξαφνικά να ξεκινάτε έναν τσακωμό με το ταίρι σας, φύγετε για λίγο. Ρωτήστε τον εαυτό σας το πραγματικά συμβαίνει.

ζωδια Δίδυμοι
Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, για αυτό πάρτε τον χρόνο σας και κάντε τα πράγματα σωστά σήμερα. Όταν κάνετε πράγματα με το ταίρι σας, η διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο διασκεδαστική, όσο και το αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Καρκίνος
Το πάθος για το ταίρι σας έχει ανάψει σήμερα και τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει. Κάντε σχέδια να βρεθείτε, αλλά μην σχεδιάσετε τίποτα πολύπλοκο. Αυτή τη στιγμή απλά το να είστε μαζί, είναι αρκετό.

ζωδια Λέων
Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σήμερα. Αν κάτι σας φαίνετε να μην πηγαίνει καλά με το ταίρι σας, θα πρέπει να το ερευνήσετε. Μην μοιράσετε κατηγορίες, απλά ζητήστε τους να σας μιλήσουν για το τι έχουν στο μυαλό τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Κάντε κάτι σήμερα για να ικανοποιήσετε την διανοητική σας περιέργεια. Περάστε λίγο χρόνο με το ταίρι σας εξερευνώντας τα ράφια του συνοικιακού σας βιβλιοπωλείου. Και όσο είστε εκεί, γιατί να μην πάρετε και ένα πικάντικο ανάγνωσμα για το κρεβάτι!;

ζωδια Ζυγός
Πολλές αλλαγές έρχονται για εσάς στο μέλλον. Αν περιμένατε για κάτι μεγάλο να συμβεί στη σχέση σας, μπορεί σύντομα να τελειώσει η αναμονή.

ζωδια Σκορπιός
Ήρθε ο καιρός να αφήσετε όσα δεν δουλεύουν για εσάς και να αγκαλιάσετε τα νέα πράγματα που δουλεύουν. Το να κάνετε αλλαγές δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά έχετε το ταίρι σας στο πλευρό σας να σας κρατάει σταθερούς.

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να ονειρεύεστε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Μην απορρίψετε τις ιδέες σας – μοιραστείτε τες με το ταίρι σας. Με την δική τους ενθάρρυνση, μπορείτε να τις κάνετε πραγματικότητα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Βρείτε λίγο χρόνο για να οργανώσετε την κοινωνική σας ζωή σήμερα. Θα απολαύσετε το χρόνο με το ταίρι σας περισσότερο, όταν δεν παλεύετε να θυμηθείτε όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

ζωδια Υδροχόος
Τα συναισθήματα για το ταίρι σας είναι βαθιά. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να τους πείτε το πόσο πολύ τους νοιάζεστε. Είτε το πείτε με λέξεις, είτε με μια γλυκιά χειρονομία, θα σημαίνει πολλά για αυτούς.

ζωδια Ιχθύες
Κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο και μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να το πιάσετε. Θέλετε ότι καλύτερο για τη σχέση σας και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ότι χρειάζεται για να πετύχει.