αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/06 Τετάρτη

flirt-zwdia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/06 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Ήρθε η ώρα να βάλετε αυτές τις ιδέες σας σε δράση! Ότι και αν ήταν αυτό που ονειρευόσασταν να κάνετε με το ταίρι σας, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να το κάνετε πραγματικότητα. Η επιτυχία σας είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.

ζωδια Ταύρος
Μπορείτε να είστε σίγουροι πως βρήκατε το σωστό ταίρι στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Όταν είστε μαζί, όλα φαίνονται καλά. Κάντε κάτι σήμερα για να γιορτάσετε τον δυνατό σας δεσμό.

 

ζωδια Δίδυμοι
Περιμένετε με αγωνία να συνδεθείτε ακόμα βαθύτερα με το ταίρι σας σήμερα. Ο δεσμός που μοιράζεστε θα γίνετε ακόμα δυνατότερος, καθώς αυξάνετε το επίπεδο οικειότητας σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Σήμερα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε. Ίσως ήταν κοντά σας από την αρχή; Όπως και να χει, αφήστε το ταίρι σας να σας βοηθήσει στην ανακάλυψη σας και μοιραστείτε την χαρά.

ζωδια Λέων
Την ώρα που εκφράζετε την στοργή σας στο ταίρι σας, δεν θέλετε να μασάτε τα λόγια σας. Πείτε τους πως σημαίνουν τα πάντα για εσάς, έτσι ώστε να μην έχουν αμφιβολίες στο μυαλό τους.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Παρθένος
Πείτε στους φίλους σας πως είστε εκτός πόλης και μείνετε με το ταίρι σας όλη μέρα. Με κανέναν να σας ενοχλεί, οι δυο σας θα έχετε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για ρομαντισμό.

ζωδια Ζυγός
Πηγαίνετε το ταίρι σας βόλτα σε ένα μουσείο ή σε μια γκαλερί και απολαύστε κάτι που ερεθίζει το μυαλό σας σήμερα. Αν ακολουθήσει και μια παθιασμένη συζήτηση μετά την εκδήλωση, ακόμα καλύτερα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Αν κάτι τραβήξει την προσοχή σας σήμερα, μην διστάσετε να το πάρετε. Το να αγοράσετε κάτι αυθόρμητα μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σας – μην σκέφτεστε πολύ τα πράγματα, απλά κάντε τα!

ζωδια Τοξότης
Νιώθετε καλά με τη σχέση σας σήμερα, όπως και θα έπρεπε να νιώθετε. Τα πράγματα πάνε πιο καλά από ποτέ για εσάς και για το ταίρι σας και το μέλλον σας φαίνετε πολύ λαμπερό.

ζωδια Αιγόκερως
Αφαιρέστε όλη την πίεση από τη σχέση σας σήμερα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Όταν δεν προσπαθείτε να πιέσετε μια κατάσταση, παίρνετε καλύτερα αποτελέσματα.

ζωδια Υδροχόος
Μπορείτε να χωρέσετε περισσότερη δραστηριότητα σε μια μέρα, από ότι οι περισσότεροι μπορούν να χωρέσουν σε μια βδομάδα. Πείτε στο ταίρι σας να φάει καλό πρωινό, γιατί πρόκειται να χρειαστεί βοήθεια για να μπορέσει να σας προλάβει.

ζωδια Ιχθύες
Θυμηθείτε πως μέσα στη σχέση σας, οι δυο σας είστε ίσοι. Προσπαθείτε να μην συμπεριφέρεστε σαν να έχετε τον έλεγχο, ακόμα και όταν πιστεύετε πως έχετε δίκιο. Δεν θα θέλατε το ταίρι σας να το έκανε σε εσάς!

zwdia-zodia-astrologia-65