αστρολογικες προβλεψεις για δύο 21/10 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 21/10 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε με κάτι ασήμαντο. Βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη και να ξέρετε ότι το ταίρι σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει.

ζωδια Ταύρος
Ένα πρόβλημα που δημιουργούσε ρωγμές στη σχέση σας θα επιλυθεί σήμερα. Ένας από τους δυο σας θα πρέπει να συμβιβαστεί, αλλά και οι δύο θα είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν πρέπει να κάνετε κριτική στο ταίρι σας σήμερα, επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή. Προσπαθήστε να δώσετε συγκεκριμένα παραδείγματα για το θέμα που σας απασχολεί. Το να είστε ασαφείς, θα δημιουργήσει μόνο περισσότερα προβλήματα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί ήδη να έχετε κάνει σχέδια με το ταίρι σας, αλλά αν κάτι σας ενοχλεί, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η διαισθητική σας φύση θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Κάτι που πιστεύατε ότι ξέρατε στα σίγουρα, μπορεί να μοιάζει ασαφές σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσει κάποια διευκρίνιση. Εν τω μεταξύ προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για αυτά που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να νιώθετε αφηρημένοι και να μην καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα. Εφόσον δεν μείνετε πολύ πίσω, δεν είναι κακό να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας όνειρα για το ταίρι σας και για όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί.

ζωδια Ζυγός
Η ρουτίνα σας μπορεί να χαλάσει σήμερα, αλλά μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον τρόπο που σας επηρεάζει αυτό. Το να κρατήσετε τα σχέδιά σας με το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να νιώσετε λιγότερο αποδιοργανωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Εκπλήξτε το ταίρι σας, αφήνοντάς το να δει μια διαφορετική πλευρά σας. Αν έχετε κάποια ταλέντα που δεν ξέρουν, τώρα είναι η ώρα να τα μοιραστείτε. Μπορεί να εμπνευστούν να σας εμπιστευτούν κάτι περισσότερο και εκείνοι.

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας μπορεί να νιώθει νοσταλγία σήμερα, οπότε ενθαρρύνετέ το να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί σας. Το να τους ακούτε να θυμούνται τα παλιά μπορεί να σας βάλει σε διάθεση να μοιραστείτε και εσείς κάποιες ιστορίες σας.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώσετε πως παίρνετε αντικρουόμενα μηνύματα από το ταίρι σας σήμερα. Αν δεν είναι σε θέση να είναι ξεκάθαροι με τις σκέψεις τους, βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να τους βοηθήσετε να λύσουν τα θέματά τους.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Κάνετε τόσο πολλά για το ταίρι σας και τους φίλους σας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο κάποιες φορές. Κάντε κάτι σήμερα που είναι μόνο για εσάς, και μην νιώσετε καμία ενοχή γι’ αυτό.

ζωδια Ιχθύες
Αν δεν μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα σχετικό με το ταίρι σας, αφήστε το για λίγο. Η απάντηση μπορεί να σας έρθει όταν δεν το σκέφτεστε. Εν τω μεταξύ, επικεντρωθείτε σε αυτά που λειτουργούν καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia