αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/07 Κυριακή

zwdia-evdomadiaies-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/07 Κυριακή

ζωδια Κριός
Αν τα πράγματα δεν καταλήγουν έτσι όπως σχεδιάζατε, μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Κάποιες φορές ακόμα και μια μικρή αλλαγή, μπορεί να φέρει μεγάλες βελτιώσεις στη σχέση σας.

ζωδια Ταύρος
Λειτουργήστε με προσοχή σήμερα, ειδικά σε ότι περιλαμβάνει να εξερευνήσετε το άγνωστο. Αν δεν νιώθετε σίγουροι για κάτι, πείτε στο ταίρι σας πως δεν θα θέλατε να ακολουθήσετε. Αν τους εξηγήσετε το γιατί, θα καταλάβουν.

ζωδια Δίδυμοι
Αν προσπαθείτε να πείσετε το ταίρι σας για κάτι, μην γίνετε δογματικοί. Παρουσιάστε την πλευρά σας και δώστε τους έναν λόγο να αλλάξουν γνώμη. Το κήρυγμα δεν θα σας βγάλει πουθενά.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Φροντίστε καλά τον εαυτό σας σήμερα, σωματικά και ψυχολογικά. Μπορεί να χρειαστεί να βγάλετε κάτι από το πρόγραμμα σας, για να έχετε περισσότερο χρόνο. Ενημερώστε και το ταίρι σας για υποστήριξη.

ζωδια Λέων
Η επιθυμία σας για ταξίδι είναι έντονη σήμερα. Αν έχετε έναν προορισμό στο μυαλό σας, πείτε τον στο ταίρι σας και μαζί μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια. Η προετοιμασία για το ταξίδι, είναι η μισή διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Ταχτοποιήστε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις σήμερα, ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να είστε μακριά από το σπίτι. Το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση, καθώς θα κάνατε κι εσείς το ίδιο γι’ αυτούς.

ζωδια Ζυγός
Βρίσκετε τον εαυτό σας διχασμένο σήμερα, ανάμεσα στην ανάγκη να είστε υπεύθυνοι και την επιθυμία για διασκέδαση. Συμβιβαστείτε με το να φύγετε λίγο νωρίτερα από την δουλειά και να συναντήσετε το ταίρι σας για ένα γρήγορο ραντεβού.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Στραφείτε σε έναν μεγαλύτερο φίλο ή συγγενή για συμβουλές για τη σχέση σας σήμερα. Η μεγαλύτερη εμπειρία τους, τους δίνει διαφορετική οπτική απ’ ότι στους φίλους σας και θα χαρούν να βοηθήσουν.

ζωδια Τοξότης
Να είστε προσεκτικοί παρατηρητές σήμερα και θα μάθετε περισσότερα για το ταίρι σας, απ’ ότι θα μαθαίνατε αν τους μιλούσατε. Αποκαλύπτουν πολλά, εσείς απλά πρέπει να δώσετε προσοχή.

ζωδια Αιγόκερως
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαθεί στον ιδεαλισμό του ταιριού σας. Η αισιόδοξη ματιά τους, έχει θετική επιρροή στον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Προσπαθήστε να δείτε την λαμπερή πλευρά σήμερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος
Να είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους σήμερα, ειδικά φίλους του ταιριού σας. Μην εκπλαγείτε αν τους συμπαθήσετε πολύ. Εξάλλου, ήδη ξέρετε πως έχουν καλό γούστου!

ζωδια Ιχθύες
Η δουλειά μπορεί να είναι λίγο αγώνας σήμερα, ειδικά σε σχέση με το αφεντικό σας. Αφήστε την αρνητικότητα πίσω στη δουλειά και αφήστε το ταίρι σας να βοηθήσει να χαθούν οι ανησυχίες σας.

tarw-zwdia