αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/05 Τετάρτη

erwtikes-28314

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Δεν υπάρχει χώρος για να είστε εγωιστές σήμερα. Θα θέλετε να μοιραστείτε τα πάντα με το ταίρι σας. Θα λατρέψουν την προσοχή σας και θα χαρούν να σας την επιστρέψουν.

ζωδια Ταύρος
Κρατήστε τον έρωτα ζωντανό δοκιμάζοντας κάτι νέα και διαφορετικό σήμερα. Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και δείξτε στο ταίρι σας πως πάντα το περιμένουν εκπλήξεις μαζί σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί, αλλά αυτή τη στιγμή το ταίρι σας θα πρέπει να είναι η κύρια ασχολία σας. Καθαρίστε το πρόγραμμα σας και περάστε όλη την ημέρα σας μαζί, ξεκινώντας κάτι ρομαντικό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε τη μεγάλη νύχτα για κάποια άλλη στιγμή και σχεδιάστε ένα ήσυχο βραδάκι με το ταίρι σας. Θα είστε πιο χαλαροί αν μείνετε κοντά στο σπίτι σας και δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε πράγματα να κάνετε!

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες έρωτα, όλη την ώρα, για εσάς και το τυχερό ταίρι σας. Φροντίστε να πάτε με το ρυθμό σας, θα θέλετε να κρατήσετε την ενέργεια σας για όλο το βράδυ!

ζωδια Παρθένος
Χαρίστε κάτι πολύ απολαυστικό στο ταίρι σας σήμερα. Κάντε το μόνο για αυτούς ή πηγαίντε ένα βήμα παραπέρα και κάντε κάτι να κακομάθετε και τους δυο σας. Ένα μασάζ για ζευγάρια θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που θα εμπνεύσει ρομαντισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ζυγός
Έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας σήμερα και το φλερτ με το ταίρι σας ποτέ δεν ήταν πιο δυνατό. Η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σας θα τους βάλει σε διάθεση για κάτι πολύ πιο έντονο.

ζωδια Σκορπιός
Αν συνήθως είστε εσείς αυτοί που κρατάτε τα ηνία, αφήστε το ταίρι σας να πάρει τον έλεγχο στην ερωτική σας ζωή σήμερα το βράδυ. Το να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα και να πάρετε έναν διαφορετικό ρόλο μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρον!

ζωδια Τοξότης
Ξεκινήστε μια συζήτηση με το ταίρι σας για το τι αρέσει στον καθένα σας στο κρεβάτι. Μπορεί να νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για αυτούς, αλλά προετοιμαστείτε για μερικές εκπλήξεις. Περάστε καλά δοκιμάζοντας τις!

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Βγείτε έξω και απολαύστε τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα που η πόλη έχει να σας προσφέρει. Ακόμα και αν τα έχετε κάνει ξανά, παρέα με το ταίρι σας θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία.

ζωδια Υδροχόος
Έχετε ήδη το ταίρι σας, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το παίζετε δύσκολοι. Μην τους κάνετε να δουλεύουν σκληρά για τη στοργή σας. Δώστε τον εαυτό σας ελεύθερα και θα επιβραβευτείτε σε είδος.

ζωδια Ιχθύες
Βρείτε την ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής και της δημόσιας ζωής σας. Αυτή τη στιγμή η ιδιωτική ζωή με το ταίρι σας, απαιτεί όλη την ενέργεια σας. Κλείστε όλα τα άλλα έξω και επικεντρωθείτε στον έρωτα.