αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/06 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/06 Σάββατο

ζωδια Κριός
Μπορεί να νιώσετε εσωστρεφείς σήμερα. Μην το πολεμάτε, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να στραφεί προς τα μέσα του. Πείτε στο ταίρι σας πώς νιώθετε και θα έχουν υπομονή.

ζωδια Ταύρος
Τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτά που πιστεύετε πως είναι και είναι καλύτερο να κάνετε ερωτήσεις, παρά να κάνετε κακές υποθέσεις. Μην αντιδράτε στο ταίρι σας με ζήλια, μιλήστε τους και βρείτε τις απαντήσεις.

 

ζωδια Δίδυμοι
Σήμερα το ταίρι σας θα σας προσφέρει τη γνώση του, για κάποια κατάσταση που σας μπέρδευε. Έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στην καρδιά περίπλοκων θεμάτων και να τα καταλαβαίνουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην εμπλακείτε σε πράγματα που δεν είστε σίγουροι γι’ αυτά. Πείτε στο ταίρι σας τις ανησυχίες σας και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. Αν ακόμα δεν πειστείτε, ίσως είναι καλύτερο να αρνηθείτε.

ζωδια Λέων
Αυτή είναι μια εποχή για να είστε κοντά σε οικογένεια και φίλους. Αν τους συστήνετε το ταίρι σας για πρώτη φορά, μην ανησυχείτε. Η αγάπη σας γι’ αυτούς θα βοηθήσει να πάνε όλα ομαλά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Μην υποθέτετε πως ήδη ξέρετε τι σκέφτεται το ταίρι σας. Θέλετε να κρατήσετε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές σήμερα και να τους ενθαρρύνετε να σας το πουν αν κάτι τους απασχολεί.

ζωδια Ζυγός
Υπάρχει κάτι διαφορετικό στο ταίρι σας σήμερα που έχει ανάψει την περιέργεια σας. Εκεί που πιστεύετε πως τα ξέρετε όλα όσα είναι να ξέρετε, παίρνετε στοιχεία πως υπάρχουν ακόμα περισσότερα.

ζωδια Σκορπιός
Πρέπει να εκπέμπετε μια πολύ δυνατή ενέργεια, γιατί αυτή τη στιγμή το ταίρι σας πολεμάει πολύ σκληρά για να σας αντισταθεί. Και δεν θα έπρεπε να σας αντιστέκονται – πείτε τους πως είστε όλοι δικοί τους!

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ψάχνετε τους λόγους για το γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι όπως έγιναν. Μπορεί να μην βρείτε τελικές απαντήσεις, αλλά και πάλι μπορείτε να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το ταίρι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Τα σχέδια σας για το μέλλον με το ταίρι σας, πρέπει να έχουν γερά θεμέλια. Όταν κάνετε καλές επιλογές τώρα, στρώνετε τον δρόμο για τις μέρες που έρχονται.

ζωδια Υδροχόος
Κάτι που έχετε στο μυαλό σας σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι. Μην φοβάστε να αφήσετε το ταίρι σας να σας δει σε αυτή την κατάσταση. Θα σας υποστηρίξουν, ότι κι αν γίνει.

zwdia - love

ζωδια Ιχθύες
Είχατε ανέβει σε ένα συναισθηματικό τραινάκι του τρόμου τις τελευταίες ημέρες. Τώρα που αισθάνεστε καλύτερα, φροντίστε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας που στάθηκε δίπλα σας. Η υποστήριξη τους σας βοηθά στους δύσκολους καιρούς.