αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/07 Δευτέρα

astrologia-anadromos-ermis-zygos

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/07 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Κρατήστε ανοιχτό μυαλό για όποιες ιδέες σας το ταίρι σας σας προτείνει. Μπορεί να μην σας ενθουσιάσουν στο πρώτο άκουσμα, αλλά δώστε τους λίγο χρόνο. Σύντομα και οι δύο θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

ζωδια Ταύρος
Καλά κάνετε και είστε σκεπτικοί σήμερα. Πείτε στο ταίρι σας ότι έχετε αμφιβολίες για το σχέδιο του, αλλά κάντε τα με ευγενικό τρόπο. Θέλετε να πείτε όχι στην ιδέα τους, αλλά σε αυτούς.

ζωδια Δίδυμοι
Ενώ μπορεί να φαίνετε ότι εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές οπτικές, είστε σε συμφωνία, απλά προσεγγίζετε την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο. Κάντε ένα βήμα και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Τα επίπεδα ενέργεια σας είναι λίγο χαμηλά σήμερα και μπορεί να νιώθετε σαν να μην έχετε τίποτα να δώσετε στο ταίρι σας. Αντί να είστε εσείς αυτοί που φροντίζουν, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είστε αυτοί που τους φροντίζουν σήμερα.

ζωδια Λέων
Νιώθετε επιτέλους έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Ακόμα κι είναι για την αυτοβελτίωση σας, δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Πείτε στο ταίρι σας το σχέδιο σας και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες σας.

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Πιέστε τον εαυτό σας σήμερα να κάνετε κάτι που σας φαίνετε λίγο τρομακτικό. Το να βγείτε από την ζώνη άνεσης σας θα σας κάνει να ωριμάσετε μέσα στη σχέση σας και ως οντότητες.

ζωδια Ζυγός
Προσπεράστε τα όρια σας και κάντε κάτι προκλητικό σήμερα. Αν δεν νιώθετε σίγουροι, ζητήστε από το ταίρι σας να σας συνοδεύσει. Μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Εμπιστευτείτε τα ένστικτα σας σήμερα, ακόμα κι αν σας οδηγήσουν σε μια επιλογή που φαίνετε ριζοσπαστικοί στους άλλους. Ξέρετε τι είναι το καλύτερο για εσάς και το ταίρι σας, οπότε να έχετε αυτοπεποίθηση και να ακολουθείτε την καρδιά σας.

ζωδια Τοξότης
Αν το ταίρι σας σας έκανε ευτυχισμένους τελευταία, πείτε το τους. Δουλεύουν σκληρά για τη σχέση σας και θα ήθελαν να το ακούσουν από εσάς πως οι προσπάθειες τους εκτιμούνται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Αν πιάσετε τον εαυτό σας να αποσπάτε πολύ εύκολα, μπορεί να χρειάζεται να συστήσετε λίγη δομή στη ζωή σας. Μιλήστε με το ταίρι σας για ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε μια πρακτική λύση.

ζωδια Υδροχόος
Φροντίστε να πάρετε καλό πρωινό, γιατί θα είστε στους δρόμους όλη την ημέρα. Όταν θα είστε επιτέλους έτοιμοι να χαλαρώσετε, θα θέλετε το ταίρι σας στο πλευρό σας για να σας διευκολύνει να ησυχάσετε.

ζωδια Ιχθύες
Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά σήμερα, ειδικά αν έχετε κάτι να πείτε στο ταίρι σας που μπορεί να παρεξηγηθεί. Παίρνουν αυτά που λέτε στα σοβαρά, οπότε έχετε τα συναισθήματα τους στο μυαλό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65