αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/08 Πέμπτη

62539

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/08 Πέμπτη

ζωδια κριός
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κάποια σχέδια με το ταίρι σας. Διαβλέπετε μια ρομαντική απόδραση των δυο σας στο μέλλον; Γίνεται, αν την προγραμματίσετε. Συζητήστε τι θα θέλατε και πώς μπορεί αυτό να πραγματωθεί.

ζωδια ταύρος
Το ταίρι σας θα κάνει κάποια προσπάθεια να σας ανεβάσει τη διάθεση σήμερα. Αντί να το πολεμάτε, επιλέξτε να ενδώσετε σε αυτό το παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρετε ως πού μπορούν να σας φτάσουν τα χαριτωμένα παιχνίδια…

ζωδια δίδυμοι
Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι ξέρετε όλες τις «κινήσεις» του έτερου ήμισύ σας, ωστόσο ίσως και να σας εκπλήξει! Προετοιμαστείτε να δείτε μια νέα πλευρά του απόψε, και να είστε βέβαιοι ότι θα σας αρέσει πολύ.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Σήμερα καλείστε να υπολογίσετε τις ανάγκες του έτερου ήμισύ σας, ίσως λίγο περισσότερο από τις δικές σας. Θα ήταν καλό να ρωτήσετε τι θα του έδινε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Φανείτε ελαστικοί και απολαύστε αυτή την στενότερη οικειότητα.

ζωδια λέων
Σήμερα θα μπείτε σε πειρασμό να προσκολληθείτε στο ταίρι σας, αλλά θα είναι καλύτερα να μην ενδώσετε. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση απομάκρυνσης από την άλλη πλευρά, ωστόσο ενίοτε χρειάζεται και λίγος χώρος για ανάσες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια παρθένος
Πειραματιστείτε σήμερα με νέους τρόπους που θα χαρίσουν απόλαυση στο ταίρι σας. Σχολιάστε τις προθέσεις σας αν το θέλετε, όμως το καλύτερο θα είναι να το εκπλήξετε κατ’ οδόν… Το βέβαιο είναι ότι θα το χαροποιήσετε!

ζωδια ζυγός
Η δουλειά σας είναι ο χώρος που απαιτεί σοβαρότητα, γι’ αυτό κλείνοντας την εργασιακή σας μέρα είναι ώρα να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε. Το ταίρι σας θα είναι ο αποδέκτης της παιχνιδιάρικης πλευράς σας, γι’ αυτό προκαλέστε το να κάνει το ίδιο.

ζωδια σκορπιός
Είναι πολύ εύκολο να επέλθει κάποια στιγμή η ρουτίνα στην κρεβατοκάμαρα. Αν δεν θέλετε να σας συμβεί αυτό, να είστε δεκτικοί στις νέες ιδέες που σκαρφίζεται το ταίρι σας. Ακόμη κι αν κάτι σας ακούγεται πολύ τολμηρό, ίσως και να σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Το ταίρι σας έχει τη διάθεση και τη δημιουργικότητα να προτείνει κάτι διαφορετικό για απόψε. Αν επιδείξετε ελαστικότητα, θα εκτιμηθεί η προθυμία σας και θα περάσετε υπέροχες στιγμές.

ζωδια αιγόκερως
Τολμήστε να προκαλέσετε την καθημερινότητά σας σήμερα. Όσο κι αν είστε ευχαριστημένοι με το ταίρι σας και τα δεδομένα σας, πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτιώσεις. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή, μπορεί να επιφέρει μεγάλη διαφορά.

ζωδια υδροχόος
Βλέπετε ιδιαίτερα ελκυστικό το έτερό σας ήμισυ σήμερα. Μήπως αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξετε κιόλας; Η θετική σας προσέγγιση θα λειτουργήσει πολύ ενθαρρυντικά, σε σημείο που θα σκεφτείτε να εκφράζεστε με αυτό τον τρόπο πιο συχνά!

ζωδια ιχθύες
Η σημερινή μέρα έχει ένα ήρεμο και χαλαρό πρόγραμμα, γι’ αυτό θέλετε να το επιμηκύνετε συντροφιά με το έτερό σας ήμισυ. Κατευθυνθείτε σε ένα αγαπημένο σας μέρος – εντός ή εκτός σπιτιού – και ξεχάστε ότι υπάρχει ο υπόλοιπος κόσμος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra