αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/09 Κυριακή

erwtikes-25314

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/09 Κυριακή

ζωδια Κριός
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί στον ενθουσιασμό του ταιριού σας, για κάτι που συνήθως δεν θα σας ένοιαζε. Προσπαθήστε να το βιώσετε μέσα από τα μάτια του. Μπορεί να δείτε ότι το απολαμβάνετε και εσείς τελικά.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να θέλετε να βιαστείτε σήμερα, αλλά επιβραδύνετε και απολαύστε την ημέρα σας. Είναι οι μικρές στιγμές με το ταίρι σας, όχι μόνο οι σημαντικές, που κάνουν τη σχέση σας αυτό που είναι.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας σήμερα. Μπορούν να σας προσφέρουν την οπτική ενός τρίτου για τη σχέση σας, και να δουν πράγματα που εσείς δεν μπορείτε. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας όταν σας λένε τις απόψεις τους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε σήμερα, αλλιώς μπορεί να πείτε κάτι που δεν εννοείτε πραγματικά. Το ταίρι σας θα σας συγχωρήσει, αλλά καλύτερα να αποφύγετε το να χρειαστεί να το κάνει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αντί να ζηλεύετε κάτι που το ταίρι σας κάνει καλύτερα από εσάς, ζητήστε του να σας κάνει ένα μάθημα. Απολαμβάνετε να μαθαίνετε καινούρια πράγματα, και το να σας διδάξει κάτι το ταίρι σας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ζωδια Παρθένος
Αν προσπαθείτε να κάνετε οικονομία για κάτι σημαντικό, όπως για διακοπές με το ταίρι σας, αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να κοιτάξετε τα οικονομικά σας. Έχετε καθαρό μυαλό και δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες.

zwdia-765

ζωδια Ζυγός
Ενώ μπορεί να μην φαίνεται τόσο ρομαντικό, η σχέση σας θα έπρεπε να δουλεύει και ως συνεργασία επίσης. Επικεντρωθείτε σε πρακτικά πράγματα σήμερα και θα είστε σε καλύτερη θέση για τις επόμενες διασκεδαστικές στιγμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Μπαίνετε σε μια περίοδο με φρέσκα ξεκινήματα, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να αρχίσετε μια θετική συνήθεια. Πείτε το στο ταίρι σας τώρα, ή περιμένετε μερικές εβδομάδες και εκπλήξτε το με την πρόοδό σας.

ζωδια Τοξότης
Η ρομαντική σας σχέση θα κάνει μια στροφή προς το παιχνίδι σήμερα. Απολαύστε τα παιχνίδια σας και τα πειράγματα με το ταίρι σας. Η ανάλαφρη διασκέδασή σας θα είναι εξίσου σημαντική με τις σοβαρές στιγμές.

ζωδια Αιγόκερως
Κάτι που περιμένατε με αγωνία, μπορεί να χρειαστεί να καθυστερήσει για λίγο. Μπορείτε να δείξτε στο ταίρι σας ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά μετά επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε αυτό που έχετε τώρα.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Δεν είναι περίεργο που οι φίλοι σας έρχονται σε εσάς για συμβουλές – είστε ηγέτες από τη φύση σας! Το ταίρι σας σάς εμπιστεύεται να κάνετε καλές επιλογές και για τους δυο σας, οπότε μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

ζωδια Ιχθύες
Προσέξτε αυτά που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το ταίρι σας σάς δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο άξιοι εμπιστοσύνης. Εάν έχετε αμφιβολίες, περιμένετε μέχρι να σας αποδείξουν το ποιοι είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65