αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/07 Τρίτη

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/07 Τρίτη

ζωδια Κριός
Θα θέλετε να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα του ταιριού σας σήμερα, ειδικά αν έχετε να τους πείτε κάτι που μπορεί να τους στεναχωρήσει. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή και φροντίστε να είστε υποστηρικτικοί.

ζωδια Ταύρος
Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο και θα τους χρησίμευε λίγο παραπάνω υποστήριξη από εσάς. Απλά το να ξέρουν ότι είστε εκεί γι’ αυτούς θα κάνει την διαφορά.

ζωδια Δίδυμοι
Επικεντρωθείτε στην συνεργατική πλευρά της σχέσης σας σήμερα. Όταν οι δυο σας δουλεύετε μαζί σαν ομάδα, μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα απ’ ότι μπορεί ο καθένας μόνος του.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Μετά από κάποιες ημέρες που κρυφτήκατε στο καβούκι σας, νιώθετε έτοιμοι να βγείτε έξω και να αντικρύσετε τον κόσμο και πάλι. Προσκαλέστε το ταίρι σας για μια ήσυχη βραδιά στο αγαπημένο σας στέκι.

ζωδια Λέων
Μην αφήσετε ένα ανούσιο θέμα να σας ρίξει σήμερα. Το ταίρι σας δεν είναι τέλειο και έχει τις ιδιοτροπίες του, όπως κι εσείς. Προσπαθήστε να παραβλέψετε τα ελαττώματα τους και αντ’ αυτού επικεντρωθείτε σε αυτά που αγαπάτε σ’ αυτούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Αν όλα μοιάζουν περίπλοκα και σας προκαλούν σύγχυση σήμερα, μην προσπαθείτε να τα παλέψετε. Το ταίρι σας δεν έχει περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Απλά αφεθείτε στη ροή και όλα θα βγάλουν νόημα σύντομα.

ζωδια Ζυγός
Θα βγάλετε τη μέρα σας με λιγότερη ένταση αν μπορέσετε να αφεθείτε στη ροή. Αν το ταίρι σας έχει ήδη κάνει σχέδια, ακολουθείστε το, ακόμα κι αν δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας.

ζωδια Σκορπιός
Αν το ταίρι σας σας παρουσιάσει ένα τρελό σχέδιο, επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε στη στιγμή και να το ακολουθήσει. Το να κάνετε πράγματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά, είναι μία από τις χαρές της ζωής.

zwdia-taro-astra

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας είναι κάτι παραπάνω από ένας ερωτικός σύντροφος, είναι και έμπιστος φίλος σας. Να θυμάστε πως είναι πάντα εκεί για εσάς, σε κάθε περίσταση.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε πως το να πετύχετε τους στόχους σας είναι πολύ μακρινό όνειρο ή ακόμα και ακατόρθωτο. Μην αποθαρρύνεστε, αν εσείς και τα ταίρι σας επιμείνετε, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Τυχεροί, τα πάντα φαίνονται καλά στον κόσμο σας σήμερα. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να πείτε στο ταίρι σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς. Έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ευτυχία σας.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας μπορεί να μην σας πει τι έχει στο μυαλό του με λόγια, αλλά θα μπορέσετε να το καταλάβετε αν δώσετε προσοχή στη γλώσσα του σώματος του. Τα στοιχεία είναι όλα εκεί, εσείς απλά πρέπει να τα πιάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia