αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/08 Παρασκευή

hqdefault (3)

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/08 Παρασκευή

ζωδια κριός
Η θετική σας ενέργεια θα είναι το δώρο σας για το ταίρι σας σήμερα. Είναι φυσικό να το επηρεάζει η καλή σας διάθεση, και ειδικά σήμερα θα την αξιοποιήσει ιδιαίτερα.

ζωδια ταύρος
Νιώθετε εξαιρετικά φιλόδοξοι σήμερα, και αδημονείτε να εμπλακείτε στο νέο σας σχέδιο. Αν μοιραστείτε αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο θα έχετε βοήθεια αλλά θα ενισχύσετε και το δεσμό με το έτερό σας ήμισυ.

ζωδια δίδυμοι
Αφήστε τις δύσκολες συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Δεν έχετε την καλύτερη δυνατή διάθεση σήμερα, γι’ αυτό είναι συνετό να μην ρισκάρετε να πείτε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε. Σήμερα εστιάστε σε αυτά που ξέρετε ότι συμφωνείτε με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Μιας και σήμερα έχετε διάθεση για διαύγεια, θα παρατηρήσετε ότι η συμπεριφορά του έτερου ήμισύ σας θα πάψει να είναι μυστήριο. Όταν θα έχετε όλες τις απαντήσεις που θέλετε, πολλά κομμάτια θα μπουν στη θέση τους και θα έχετε τη συνολική εικόνα.

ζωδια λέων
Σήμερα η μέρα ενδείκνυται για να μελετήσετε τις επιλογές σας. Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, γι’ αυτό θα πρέπει να διαθέσετε χρόνο να τους ζυγίσετε όλους. Μπορείτε να ζητήσετε και τη γνώμη του έτερού σας ήμισυ, που σας γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Σήμερα καλείστε να σεβαστείτε την άποψη του έτερου ήμισύ σας, ακόμη κι αν διαφέρει από τη δική σας. Όσο μαθαίνετε να βρίσκετε ισορροπία ακόμη και μέσα από αυτά που διαφωνείτε, τόσο πιο γερός θα γίνεται ο δεσμός σας.

ζωδια ζυγός
Είναι πολλά τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητάς σας, και δεν καταφέρνετε να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας. Ακόμη και το λίγο όμως, είναι καλύτερο από το τίποτα. Δεν υπάρχει παρεξήγηση όπου υπάρχει αγάπη και κατανόηση.

ζωδια σκορπιός
Μπορεί το ταίρι σας να θεωρεί ότι σας ξέρει καλά, ωστόσο εσείς έχετε πάντα και ένα καινούργιο ταλέντο να παρουσιάσετε! Βασιστείτε στη δύναμη που έχετε μέσα σας, και θα καταφέρετε να κάνετε έστω και ένα βήμα σε μια δύσκολη πορεία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Σήμερα δεν θα μπορείτε να σηκωθείτε καν από το κρεβάτι, και θα αργήσετε πολύ να βρείτε ένα βηματισμό. Αφότου τον βρείτε και μετά όμως, η ενέργειά σας θα φτάσει στο ζενίθ και θα έχετε την κατάλληλη διάθεση για συνάντηση με το ταίρι σας μετά τη δουλειά…

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας προς όφελός σας. Μια ασυνήθιστη λύση που θα προτείνετε, θα λύσει τα χέρια του έτερού σας ήμισυ σε ένα δύσκολο πρόβλημα. Τώρα θα πρέπει να βρει δημιουργικό τρόπο για να ευχαριστήσει εσάς!

ζωδια υδροχόος
Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο. Θα είναι μάλιστα καλό να ελέγχετε ξανά και ξανά τους λογαριασμούς σας για πιθανά λάθη. Περιορίστε για λίγο και τις εξόδους με το ταίρι σας, για να είστε ακόμη πιο ασφαλείς.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να φροντίσετε τον εαυτό σας, με την ίδια στοργή και αγάπη που φροντίζετε το ταίρι σας. Κάντε πράγματα μόνο για εσάς, και μην ψάχνετε για δικαιολογίες… Το αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra