αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/09 Δευτέρα

zwdia-shmera-imerisies-161014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 26/09 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Δοκιμάστε κάτι νέο σήμερα και εξερευνήστε μια μεριά της πόλης σας που δεν πολυσυχνάζετε. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να βαριέστε, ενώ υπάρχουν τόσες πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες να βιώσετε μαζί με το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Είστε στα πρόθυρα μιας νέας αρχής μέσα στη σχέση σας. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να αλλάξετε και τι θα θέλατε να κρατήσετε ως έχει. Αν μπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε να συμβεί, τι θα ήταν αυτό;

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας έδινε προσοχή στις νύξεις που δίνατε και τώρα ήρθε η ώρα να εκπληρωθούν οι ελπίδες και οι ευχές σας. Φροντίστε να δείξετε μεγάλη εκτίμηση για την προσπάθεια που κάνει.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην βιάζεστε να αντιδράσετε συναισθηματικά σήμερα. Αφήστε τα λόγια του ταιριού σας να κατακάτσουν μέσα σας πριν απαντήσετε. Αν δώσετε χρόνο στο να σκεφτείτε καλά τα πράγματα, μπορεί να φτάσετε σε διαφορετικό συμπέρασμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Όταν εσείς και το ταίρι σας είστε μαζί, δεν χρειάζεστε πολύπλοκα σχέδια για να περάσετε καλά. Σήμερα το βράδυ, μείνετε στο σπίτι και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου. Θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε!

ζωδια Παρθένος
Θα κάνετε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί για να φροντίσετε ότι η σχέση σας θα τα πάει καλά, και το ταίρι σας το ξέρει αυτό. Ακόμα και αν δεν σας το λέει πάντα, είναι ευγνώμων για την προσήλωσή σας.

ζωδια Ζυγός
Αυτή τη στιγμή η σχέση σας είναι πρώτη και σημαντικότερη στο μυαλό σας, οπότε κάντε κάτι για να δείξετε στο ταίρι σας πώς νιώθετε. Σκεφτείτε το να γράψετε τις σκέψεις σας σε γράμμα, όσο πιο ρομαντικό, τόσο το καλύτερο.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας χρειάζεται την υποστήριξή σας σήμερα. Αν δεν είναι πολύ ανοιχτοί με τις λεπτομέρειες, στηριχτείτε σε αυτά που παρατηρείτε για να αποφασίσετε πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε. Ότι κι αν κάνετε, θα εκτιμηθεί.

ζωδια Τοξότης
Γίνετε περιπετειώδεις όταν κανονίζετε τα σχέδιά σας για σήμερα το βράδυ. Γιατί να κανονίσετε ένα συνηθισμένο ραντεβού, όταν μπορείτε να προκαλέσετε το ταίρι σας σε ένα παιχνίδι θησαυρού; Φροντίστε η παιχνιδιάρικη διάθεση να σας ακολουθήσει και στην κρεβατοκάμαρα επίσης.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Λαχταράτε τη σταθερότητα, τόσο στην εργασιακή, όσο και στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Εκφράστε στο ταίρι σας τι θέλετε για να σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς. Μπορεί να μην έχουν καταλάβει τι χρειάζεστε.

ζωδια Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι τελείως ανοιχτή για να την διαμορφώσετε όπως θέλετε. Πώς θα χρησιμοποιήσετε την ελευθερία σας; Μην σκέφτεστε υπερβολικά την επιλογή σας, απλά διαλέξτε κάτι υπέροχο να κάνετε μαζί με το ταίρι σας και κάντε το.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε αρκετή νευρική ενέργεια σήμερα, οπότε βρείτε έναν τρόπο να την διοχετεύσετε. Καλέστε το ταίρι σας να κάνει μια μεγάλη βόλτα μαζί σας πριν το βραδινό. Μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, θα έχετε χαλαρώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66