αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/05 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Βάλτε τις ανάγκες του ταιριού σας πάνω από τις δικές σας σήμερα. Χρειάζονται λίγη παραπάνω υποστήριξη από εσάς, αλλά μπορεί να μην σας τη ζητήσουν ευθέως. Δώστε προσοχή στα στοιχεία που σας δίνουν και δράστε ανάλογα.

ζωδια Ταύρος
Είναι καλό να ξέρετε τι θέλετε, αλλά μην γίνεστε πλεονέκτες! Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας σχέδια που βάζουν τις ανάγκες του ταιριού σας πρώτες. Το να τους δείτε χαρούμενους, θα κάνει και εσάς να νιώσετε καλά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην περιμένετε για κάτι να συμβεί στη σχέση σας – κάντε το να συμβεί! Μπορείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση και να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν. Το ταίρι σας θα το ευχαριστηθεί να πάρετε τον έλεγχο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Πριν δεσμευτείτε σε ένα νέο πρότζεκτ σήμερα, αναρωτηθείτε αν έχετε τον χρόνο. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει άλλα πράγματα, ζητήστε το ταίρι σας να σας βοηθήσει για να τα τελειώσετε γρηγορότερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, αρκεί να του πείτε ποιες είναι αυτές! Μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν από μόνοι τους. Θα το εκτιμήσουν αν τους δώσετε κάποια στοιχεία.

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας θα είναι ανοιχτό σε μια βαθιά και με νόημα συζήτηση, οπότε τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τους πείτε τι έχετε στο μυαλό σας. Ενθαρρύνετε τους να κάνουν το ίδιο και δημιουργείστε έναν ξεκάθαρο διάλογο.

ζωδια Ζυγός
Η εβδομάδα σας ξεκινάει μόλις ξυπνήσετε το πρωί με πλήρη ενέργεια. Η ώρα στη δουλειά σας θα πετάξει και θα νιώθετε ακόμα πολύ καλά μέχρι να φτάσετε σπίτι. Δείξτε στο ταίρι σας πως η διασκέδαση δεν τελειώνει όταν τελειώνει το Σαββατοκύριακο!

zwdia-agnh

ζωδια Σκορπιός
Η παραπάνω υπομονή θα σας χρησιμεύσει σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο και μπορεί να φαίνετε κάπως παράξενο. Κακομάθετε τους και να ξέρετε πως θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους σύντομα.

ζωδια Τοξότης
Μικρά πράγματα μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος, οπότε επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα. Εφόσον εσείς και το ταίρι σας είστε μαζί, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο σημαντικά.

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Να είστε εσείς αυτοί που θα ξεκινήσετε νέες εμπειρίες μέσα στη σχέση σας. Το ταίρι σας θα λατρέψει να του κάνετε έκπληξη με μία περιπέτεια που έχετε ήδη σχεδιάσει.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε προβληματισμένοι με ένα προσωπικό σας θέμα σήμερα και μπορεί να μην θέλετε να το μοιραστείτε με το ταίρι σας. Προειδοποιήστε τους όμως, ότι μπορεί να φαίνεστε λίγο αφηρημένοι και πως θα τους το πείτε αν χρειαστείτε κάτι.

ζωδια Ιχθύες
Παλεύετε λίγο μέσα στη σχέση σας σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς να κάνετε κάτι. Ακούστε την πλευρά τους προσεκτικά πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

zwdia-zodia-astrologia-65