αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/08 Σάββατο

evdomadiaies-1723314

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/08 Σάββατο

ζωδια κριός
Το ταίρι σας θα πρέπει να δουλέψει σήμερα, ενώ εσείς θα έχετε πολλές δραστηριότητες και θα τρέχετε από τη μία στην άλλη. Σχεδιάστε κάτι όμορφο για απόψε, πάντα όμως αφήνοντας και λίγο χρόνο ηρεμίας για τους δυο σας και μόνο.

ζωδια ταύρος
Κάντε πολύ καλή έρευνα πριν αποφασίσετε για κάποια μεγάλη αγορά. Ακόμη κι αν θέλετε να πάρετε κάτι μόνο για εσάς, το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να μην πάρετε μια παρορμητική απόφαση.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να οργανώσετε όλη τη μέρα, και μετά απλά ενημερώστε το έτερό σας ήμισυ για όσα σκεφτήκατε. Θα χαρεί πολύ να χαλαρώσει με ηρεμία, ξέροντας ότι έχετε εσείς τον έλεγχο για τα πάντα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Τα νεύρα σας θα είναι αρκετά τεντωμένα σήμερα, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Να το έχετε υπόψιν σας, όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να γίνεστε προκλητικοί με το ταίρι σας, ρισκάροντας μέχρι και να καυγαδίσετε. Θα είναι καλό να πάρετε λίγες βαθιές ανάσες πριν αντιδράσετε σε οτιδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Εσείς και το ταίρι σας περνάτε πολύ όμορφα, ότι κι αν κάνετε. Βάλτε ο ένας τον άλλο σε δοκιμασία σήμερα, συγκρίνοντας τις πιο τρελές ιδέες που μπορεί να σας έρθουν στο κεφάλι. Επιλέξτε στο τέλος να πραγματώσετε εκείνη που έχει τις πιο «άγριες» προοπτικές!

ζωδια παρθένος
Έχετε αρκετή ενέργεια για να βγάλετε με άνεση την ημέρα και να περάσετε ένα ιδιαίτερο βράδυ με το ταίρι σας. Όμως γιατί να ζοριστείτε; Η πρόταση είναι να αφήσετε το γυμναστήριο για σήμερα, και να βρείτε άλλους τρόπους να κάψετε τις επιπλέον θερμίδες του δείπνου…

ζωδια ζυγός
Η σχέση σας θα είναι η πιο σημαντική σκέψη σας σήμερα. Μπορείτε να ετοιμάσετε μια ιδιαίτερη βραδιά για τους δυο σας και μόνο, που να αναδύει το πόσο νοιάζεστε. Όλοι θέλουν να το ακούν, όσο καλά κι αν το ξέρουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Όποιο σχέδιο κι αν αρχίσετε τώρα, έχει όλες τις προοπτικές με το μέρος του για να πετύχει. Σταματήστε λοιπόν τις αναβολές, ξεσηκώστε το ταίρι σας και αρχίστε αμέσως. Θα αρχίσετε να έχετε αποτελέσματα πριν καν το καταλάβετε!

ζωδια τοξότης
Καμία σχέση δεν χρειάζεται να διέπεται συνέχεια από σοβαρότητα. Γι’ αυτό απόψε δημιουργήστε ένα πιο χαρωπό και παιχνιδιάρικο περιβάλλον, και διασκεδάστε με το ταίρι σας ενώ θα προκαλείτε ο ένας τον άλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια αιγόκερως
Έχετε πολλά θέματα στο μυαλό σας, όμως η ανησυχία και μόνο δεν θα σας βοηθήσει στην επίλυσή τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τα συζητήσετε με το ταίρι σας, και στη συνέχεια να τα αφήσετε να κατακαθίσουν για λίγο. Θα δείτε ότι θα βρουν τη λύση τους πολύ πιο εύκολα, όταν τα μοιραστείτε.

ζωδια υδροχόος
Αν είχατε το περιθώριο να κάνετε ό,τι θελήσετε, τι θα επιλέγατε; Οργανώστε την αποψινή συνάντησή σας με το ταίρι σας, με αυτό το σκεπτικό. Θα σας κάνει πολύ καλό να κάνετε κάτι εντελώς καινούργιο και για τους δυο σας.

ζωδια ιχθύες
Η αποψινή βραδιά ενδείκνυται για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Αν θέλετε να μαγειρέψετε, ενθουσιάστε το ταίρι σας με κάτι ιδιαίτερο. Αν πάλι δεν έχετε διάθεση να κλειστείτε στην κουζίνα, περιοριστείτε στο να ανάψετε τα κεριά πριν παραλάβετε την παραγγελία του φαγητού.