αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/09 Τρίτη

zwdia-evdomadiaies-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/09 Τρίτη

ζωδια Κριός
Η σκληρή δουλειά που κάνατε τους τελευταίους μήνες, έχει αρχίσει να αποδίδει και τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσετε μαζί με το ταίρι σας. Σκεφτείτε το να κάνετε ένα μικρό ταξίδι εκτός πόλης, έτσι ώστε να μπορείτε να μείνετε μόνοι.

ζωδια Ταύρος
Η αυτοπεποίθηση που έχετε οδηγεί σε αύξηση της γοητείας σας. Όταν νιώθετε καλά είναι πιο πιθανό να πάρετε ρίσκα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, δεν φοβάστε να κάνετε οτιδήποτε!

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι επόμενες εβδομάδες θα σας φέρουν μια σειρά από συναρπαστικά νέα ξεκινήματα. Η σχέση σας επεκτείνετε και αλλάζει και γίνεται όλο και καλύτερη. Ετοιμαστείτε, σας περιμένει κάτι καλό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην φοβάστε να κάνετε μια τρελή πρόταση στο ταίρι σας σήμερα. Αν την παρουσιάσετε με ενθουσιασμό, είναι πιο πιθανό να σας ακολουθήσουν. Ο δικός σας ενθουσιασμός τους βοηθά να ενθουσιαστούν κι εκείνοι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Σας αρέσει να δείχνετε ωραίοι για το ταίρι σας, αλλά μην περάσετε τόσο πολύ χρόνο προετοιμασίας σήμερα το βράδυ, που χάσετε τη μισή βραδιά. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ματαιοδοξία σας υπό έλεγχο και να θυμάστε ότι σας αγαπάνε όπως ακριβώς είστε.

ζωδια Παρθένος
Πηγαίνετε το ταίρι σας για βραδινό σε ένα ασυνήθιστο μέρος σήμερα. Το να δειπνήσετε σε ένα μέρος που κάθεστε σε μαξιλάρια στο πάτωμα, ή τρώτε με τα χέρια σας, θα δημιουργήσει μια οικεία διάθεση που θα σας εμπνεύσει αργότερα στο σπίτι.

ζωδια Ζυγός
Περάστε καλά με το ταίρι σας σήμερα, αλλά προσέξτε τις υπερβολές. Το να καταναλώσετε λίγο λιγότερο από ότι θα θέλατε, θα σας κάνει στο τέλος να νιώσετε καλύτερα, έτσι ώστε να μπορείτε να περάσετε καλά και αύριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθήστε να φτάσετε σε έναν συμβιβασμό μεταξύ του τι θέλετε εσείς και τι θέλει το ταίρι σας. Μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλο τι μετράει περισσότερο για τον καθένα και τι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε.

ζωδια Τοξότης
Οι περιστάσεις θα σας πιέσουν σήμερα να δείτε την ευρύτερη εικόνα, όπως επίσης και τις λεπτομέρειες. Αδράξτε την ευκαιρία και μιλήστε στο ταίρι σας για όποιες ανησυχίες μπορεί να έχετε και ψάξτε για λύσεις μαζί.

ζωδια Αιγόκερως
Κάντε ότι φέρνει σε εσάς και το ταίρι σας μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα. Αφιερώστε κάποια ώρα που μπορείτε να μείνετε οι δυο σας χωρίς να σας διακόψουν και περιβάλετε τον εαυτό σας με απόλαυση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που το αφήνετε να σας επηρεάζει. Μην ανησυχείτε για λάθη που μπορεί να είχατε κάνει στη σχέση σας, το μέλλον είναι δικό σας να το δημιουργήσετε μαζί.

ζωδια Ιχθύες
Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά για εσάς και το ταίρι σας. Είτε είναι λουλούδια και κεριά, είτε κάτι πιο προσωπικό σας, δημιουργήστε μια διάθεση που θα προωθεί την αγάπη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66