αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/10 Πέμπτη

se-flertarei-telika

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 27/10 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε είναι στα πάνω της, οπότε τώρα είναι η ώρα να αναπληρώσετε αυτά τα mail και τα τηλέφωνα που αναβάλατε. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή να μιλήσετε στο ταίρι σας αν είχατε κάτι στο μυαλό σας.

ζωδια Ταύρος
Αν κάτι δεν λειτουργεί μέσα στη σχέση σας, μην ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια ανησυχώντας γι’ αυτό. Μιλήστε στο ταίρι σας και ανταλλάξτε ιδέες για το πώς θα μπορέσετε να το κάνετε καλύτερα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση με το ταίρι σας σήμερα. Αν έχετε ανησυχίες σχετικές με τη συμπεριφορά του, το να τους ρωτήσετε ευθέως θα είναι πολύ καλύτερο από το να αφήσετε την φαντασία σας να ξεφύγει.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Προσπαθήστε να μην επικεντρώνεστε τόσο πολύ στα λόγια του ταιριού σας, που να χάνετε το νόημα αυτών που σας λένε. Μπορεί να μην εκφράζουν κάποια πράγματα με τον τρόπο που θα θέλατε να τα ακούσετε, αλλά οι προθέσεις τους είναι αληθινές.

ζωδια Λέων
Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να χειριστείτε μια κατάσταση με το ταίρι σας, στραφείτε στους φίλους σας για συμβουλές. Η οπτική τους θα είναι διαφορετική και μπορεί να έχουν ιδέες που δεν είχατε σκεφτεί εσείς πριν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Αποφύγετε τα προβλήματα στη δουλειά, επιλέγοντας τα λόγια σας με προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας μπορεί να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση από τους συναδέλφους σας, αλλά και πάλι θα ήθελε να του συμπεριφέρεστε με ευγένεια.

ζωδια Ζυγός
Η μέρα ξεκινά καταπληκτικά όταν ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια. Αν το ταίρι σας νιώθει λίγο βαρύ, το να είναι γύρω σας θα του φτιάξει τη διάθεση. Μόλις και οι δύο νιώθετε καλά, βγείτε έξω και περάστε καλά!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αν κάτι σας φαίνεται περίεργο σήμερα, μην το αγνοήσετε. Το να κάνετε μια μικρή έρευνα, μπορεί να βοηθήσει εσάς και το ταίρι σας να αποφύγετε μεγάλα προβλήματα. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το θέμα αν κρατήσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

ζωδια Τοξότης
Δεν θα έχετε την ευκαιρία να βαρεθείτε σήμερα, γιατί συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα. Άσχετα με το πόσο γεμάτη είναι η μέρα σας, βρείτε κάποιο χρόνο να αφιερώσετε και στο ταίρι σας. Ακόμα και ένα γρήγορο τηλεφώνημα θα εκτιμηθεί.

ζωδια Αιγόκερως
Αν νιώθετε πολύ καταβεβλημένοι από την υπερβολικά γεμάτη ζωή σας, αναρωτηθείτε τι μπορείτε να αφήσετε. Μιλήστε και στο ταίρι σας επίσης, μπορεί να έχει κάποιες ιδέες για το πού θα μπορούσατε να μειώσετε κάποια πράγματα.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Περάστε λίγο χρόνο δουλεύοντας σε έργα που κάνετε στο σπίτι σας σήμερα. Το να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, θα σας δώσει ένα μέρος που θα περιμένετε για να βρεθείτε και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να νιώθετε καταβεβλημένοι από όλα αυτά που αναμένονται από εσάς σήμερα. Σπάστε τα σε πιο διαχειρίσιμα κομμάτια, και ζητήστε από το ταίρι σας να βοηθήσει. Με λίγη βοήθεια δεν θα είναι τόσο δύσκολο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75