αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/05 Σάββατο

erwtiki-astrologia-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι εξουθενωτικά σήμερα. Προσπαθήστε να μην πάρετε τίποτα πολύ προσωπικά. Το ταίρι σας μπορεί να πει κάτι που δεν θεωρείτε πως είναι αστείο, αλλά να ξέρετε πως δεν θέλουν το κακό σας.

ζωδια Ταύρος
Θα πρέπει να προσπαθήσετε για να κρατήσετε τη ζήλια σας υπό έλεγχο σήμερα. Θυμίστε στον εαυτό σας πως το ταίρι σας έχει μάτια μόνο για εσάς. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις επαφές τους με άλλους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Νιώθετε λίγο ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή, οπότε κάτι που το ταίρι σας θα πει κατά λάθος μπορεί να σας στεναχωρήσει. Πείτε το τους αν πληγώθηκαν τα αισθήματα σας, αλλά επίσης προσπαθήστε να έχετε και μια σωστή προοπτική της κατάστασης.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν η δουλειά σας σας προκαλεί άγχος, να θυμάστε πως πάντα μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για υποστήριξη. Μην ανησυχείτε για το ότι τους κάνετε να βαριούνται, είναι εκεί για εσάς και με υπομονή ακούνε αυτά που έχετε να τους πείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Τα παλιά πράγματα έχουν βαθύ νόημα για εσάς σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν δείτε πως νιώθετε συναισθηματικοί για παλιά πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια σας. Μήπως σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιες νέες παραδόσεις με το ταίρι σας;

ζωδια Παρθένος
Τα συναισθήματα είναι πολλά σήμερα και είστε επιρρεπείς στο να παρερμηνεύετε τα λόγια του ταιριού σας. Πριν συγχυστείτε, σιγουρευτείτε πως έχετε καταλάβει καλά τις προθέσεις τους.

ζωδια Ζυγός
Ότι μάθατε στον παιδότοπο, αξίζει ακόμα και σήμερα – το να μοιράζεστε είναι σημαντικό. Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τα καλά για τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να τα μοιραστείτε και με το ταίρι σας!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Νέα και συναρπαστικά πράγματα βρίσκονται στη γωνία για εσάς και για το ταίρι σας. Κάτι το οποίο ελπίζατε, επιτέλους θα συμβεί και θα είναι καλύτερο από ότι περιμένατε.

ζωδια Τοξότης
Αν νιώθετε κακόκεφοι, περάστε λίγο χρόνο μόνοι, με τον εαυτό σας. Το ταίρι σας θα καταλάβει την ανάγκη σας για ησυχία και θα είναι εκεί για εσάς όταν θα είστε έτοιμοι να βγείτε και πάλι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως
Πριν κάνετε μεγάλα βήματα, σιγουρευτείτε πως εσείς και το ταίρι σας θέλετε τα ίδια πράγματα. Μπορεί να έχετε τους ίδιους στόχους στο μυαλό σας, αλλά σιγουρευτείτε πως έχετε και το ίδιο πρόγραμμα.

ζωδια Υδροχόος
Η καριέρα σας απαιτεί την περισσότερη από την ενέργεια σας αυτή τη στιγμή και την κόβει από τον ελεύθερο σας χρόνο. Πείτε στο ταίρι σας πως είναι μια παροδική κατάσταση και θα επανορθώσετε μόλις μπορέσετε.

ζωδια Ιχθύες
Περιμένετε για όλες τις πληροφορίες πριν πάρετε μια απόφαση. Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να βιαστείτε, αλλά επιμείνετε στο δικό σας. Θέλετε να νιώθετε σίγουροι, πριν πείτε ναι σε οτιδήποτε.

zwdia-zodia-astrologia-65