αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/07 Πέμπτη

drakwniki-astrologia-simasia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/07 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική να παίζει – η σημερινή βραδιά είναι η στιγμή για να δείξετε στο ταίρι σας τον παλιό καλό ρομαντισμό. Πάρτε αργά και σταθερά και αφήστε τα συναισθήματα σας να σας δείξουν το δρόμο.

ζωδια Ταύρος
Σε ότι αφορά τη σχέση σας σήμερα οι αργοί ρυθμοί είναι ο ιδανικός τρόπος να ενεργήσετε. Μικρές διακριτικές χειρονομίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα οδηγήσουν σε ένα εκρηκτικό τέλος το βραδάκι.

ζωδια Δίδυμοι
Η σχολαστική σας προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο σήμερα, όταν θα παρατηρήσετε κάτι που είναι εκτός τόπου. Θα λύσετε το πρόβλημα τόσο εύκολα, που το ταίρι σας δεν θα παρατηρήσει καν ότι κάτι πήγε στραβά.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και σε εκείνες του ταιριού σας. Και οι δύο έχετε διαφορετικά πράγματα που σας ενδιαφέρουν, οπότε δοκιμάστε κάποιο πέρα δώθε και θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

ζωδια Λέων
Μην περιμένετε από το ταίρι σας να κάνει την πρώτη κίνηση αν ξέρετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Πάρτε τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα σήμερα και θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, ενώ περνάτε καταπληκτικά.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να μην θέλετε συνήθως τον τύπο του ρομαντισμού που περιλαμβάνει καρδιές και λουλούδια, αλλά γιατί να μην το δοκιμάσετε; Το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί από τις τρυφερές χειρονομίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Ζυγός
Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τα παλιά σας όρια. Κάντε τα πράγματα που δεν πιστεύατε πως είστε ικανοί να κάνετε. Μιλήστε στο ταίρι σας γι’ αυτά που θα θέλατε για το μέλλον και κάντε τα πραγματικότητα.

ζωδια Σκορπιός
Κάντε κάποια φιλόδοξα σχέδια για σήμερα, γιατί έχετε την ενέργεια να αναλάβετε τα πάντα. Ξεκινήστε νωρίς το πρωί και εσείς μαζί με το ταίρι σας θα επιτύχετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας να κάνετε.

ζωδια Τοξότης
Η άμεση προσέγγιση είναι ο ορθότερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια άβολη κατάσταση μέσα στη σχέση σας. Ενθαρρύνετε την ανοιχτή επικοινωνία και μαζί θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμηνείες του Διελαύνοντα Ουρανού

αστρολογια: Ο πλανητης ουρανος και το ταξιδι στο αγνωστο

ζωδια Αιγόκερως
Μετά από μια δύσκολη ημέρα, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα καλά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να είστε υπερήφανοι, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο στο να το γιορτάσετε.

ζωδια Υδροχόος
Πηγαίνετε με τη ροή σήμερα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι που σας πηγαίνει αυτή η ροή. Τα πράγματα μπορεί αν μοιάζουν λίγο στον αέρα με το ταίρι σας, αλλά θα νιώσετε ξανά στο έδαφος σύντομα.

ζωδια Ιχθύες
Το να περάσετε χρόνο κοντά σε ένα σώμα νερού μαζί με το ταίρι σας σήμερα θα έχει θετική επίδραση στην διάθεση σας. Δεν είστε κοντά στη θάλασσα ή σε λίμνη; Μια χαλαρή συνεδρία στην μπανιέρα, θα είναι ό,τι πρέπει.

zwdia-fotia