αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/09 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/09 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις πρόκειται να συναντήσουν εμπόδια. Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας ρίξει τη διάθεση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, εσείς και το ταίρι σας θα ξεπεράσετε τα πάντα και θα προχωρήστε παρακάτω.

ζωδια Ταύρος
Φροντίστε τις πρακτικές ευθύνες σας σήμερα. Αν είστε οργανωμένοι, εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να τελειώσετε τις δουλειές σας νωρίς και να έχετε άπλετο χρόνο το απόγευμα για να αφιερωθείτε στον έρωτα σας.

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες στη σχέση σας, αλλά δεν θέλετε να αποφύγετε θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Επιλέξτε μια χαλαρή στιγμή και πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Μαζί μπορείτε να το λύσετε.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για το πώς να χειριστείτε ένα θέμα. Δώστε τους την πλήρη προσοχή σας όταν σας εξηγούν τις σκέψεις τους. Το να είστε προσαρμοστικοί θα κάνει την μέρα να κυλίσει ομαλότερα.

ζωδια Λέων
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα τελειώνοντας πράγματα που έχετε αρχίσει. Αν χρειάζεστε έμπνευση, κάντε ένα σχέδιο να ξεκινήσετε κάτι νέο μαζί με το ταίρι σας, αλλά όχι μέχρι να ξεμπερδέψετε με όλα τα παλιά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να έχετε ανάγκη κάποια ψυχική διερεύνηση και κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας σήμερα. Το ταίρι σας θα καταλάβει και θα είναι εκεί για εσάς αν θα θέλετε να μιλήσετε αργότερα.

ζωδια Ζυγός
Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για όλα τα μικρά πράγματα που κάνει το ταίρι σας για να σας ευχαριστήσει. Δείξτε τους πως ακόμα και όταν δεν τους το λέτε, εκτιμάται τον τρόπο που σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί.

ζωδια Σκορπιός
Τα συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σας είναι εξαιρετικά έντονα σήμερα. Πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και πώς θα θέλατε να το εκφράσετε αυτό. Προετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε από την ανταπόκρισή τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια κατάσταση σήμερα που φαίνεται ανέφικτη, αλλά μπορείτε να την χειριστείτε. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το μυαλό σας και έπειτα βάλτε τη κάτω και ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει να την λύσετε.

ζωδια Αιγόκερως
Βάλτε στην άκρη ό,τι δεν πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σήμερα και επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χρόνο απόλυτης χαλάρωσης. Ένας μεσημεριανός ύπνος μαζί με το ταίρι σας ίσως σας φανεί πολυτέλεια, αλλά θα σας προετοιμάσει για τη βραδιά που είναι μπροστά σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Θα ανακαλύψετε κάτι σήμερα – ένα εστιατόριο, ένα βιβλίο; – που δεν θα μπορείτε να περιμένετε για να το μοιραστείτε με το ταίρι σας. Το να συστήνετε νέα πράγματα ο ένας στον άλλον, είναι μέρος της διασκέδασης του να είστε μέσα σε μια σχέση.

ζωδια Ιχθύες
Επιδοθείτε στην καλλιτεχνική σας πλευρά σήμερα. Περάστε από μια έκθεση σε ένα μουσείο, ή φέρτε το μπλοκ σχεδίου σας στο πάρκο. Πακετάρετε ένα πικ νικ για να μοιραστείτε με το ταίρι σας και έχετε όλα τα στοιχεία για να κάνετε τη μέρα σας καταπληκτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66