αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/10 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/10 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας κλεισμένα μέσα σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν τα εξωτερικεύσετε. Το ταίρι σας θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση από ότι πιστεύετε, οπότε απελευθερωθείτε από το βάρος σας και μιλήστε του.

ζωδια Ταύρος
Οποιαδήποτε ανησυχία είχατε, τώρα έχει φύγει και απολαμβάνετε μια αίσθηση ικανοποίησης μέσα στη σχέση σας. Το ταίρι σας θα πιάσει την καλή σας διάθεση και θα σας δείξει και τη δική του χαρά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε τα πράγματα σήμερα, αλλά το να τα τελειώσετε είναι ένα άλλο θέμα. Μην απογοητεύσετε το ταίρι σας αν του υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε κάτι. Θα νιώσετε καλύτερα όταν το έργο σας ολοκληρωθεί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αυτή τη στιγμή έχετε τη διάθεση να κρυφτείτε και να μην βγείτε από το καβούκι σας για κανένα, συμπεριλαμβανομένου και του ταιριού σας. Είναι δεκτό να στραφείτε προς τα μέσα σας για λίγο, αλλά μην περάσετε πολύ καιρό εκεί.

ζωδια Λέων
Μπορεί να έχετε μια επιπλέον ευαισθησία στην κριτική σήμερα. Αν το ταίρι σας πει κάτι που πληγώσει τα αισθήματά σας, αναρωτηθείτε αν η αντίδρασή σας είναι δικαιολογημένη. Μπορεί να μεταφράζετε τα λόγια του με λάθος τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας μπορεί να σας ζητήσει να γίνετε ο θεραπευτής του σήμερα. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά αν μπορείτε να του χαρίσετε λίγο από το χρόνο σας για να το ακούσετε, θα κάνει τεράστια διαφορά για εκείνους.

ζωδια Ζυγός
Το να παραμείνετε ευκίνητοι σήμερα, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε οποιεσδήποτε εκπλήξεις έρθουν στο δρόμο σας. Αν το πρόγραμμα του ταιριού σας αλλάξει ξαφνικά, μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Όσο πιο δεκτικοί είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι και για τους δυο σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σήμερα. Οτιδήποτε κι αν σας λέει, είναι πιθανότατα σωστή. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας με το ταίρι σας, θα καταλάβουν.

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να σκέφτεστε μερικές από τις μεγάλες ερωτήσεις της ζωής. Ενώ δεν μπορεί να σας δώσει όλες τις απαντήσεις, το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ότι κι αν σας προβληματίζει και να σχεδιάσει ένα πλάνο.

ζωδια Αιγόκερως
Ασχοληθείτε με τα θέματα που έχετε μπροστά σας, πριν ξεκινήσετε καινούρια πρότζεκτ. Αν αναβάλατε κάτι το οποίο το ταίρι σας θέλει να φτιάξετε, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Σκεφτείτε καλά τις ανησυχίες σας πριν τις αναφέρετε στο ταίρι σας σήμερα. Θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν καλύτερα, αν τους κάνετε ξεκάθαρο το τι χρειάζεστε από εκείνους.

ζωδια Ιχθύες
Αν κρατούσατε τα πάντα μέσα σας, μιλήστε για τα συναισθήματά σας σήμερα. Την επόμενη φορά μην περιμένετε μέχρι να είστε στεναχωρημένοι για να μιλήσετε στο ταίρι σας. Η ανοιχτή επικοινωνία είναι σημαντική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia