αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/04 Παρασκευή

gynaika-zygos-rantevoy-antras-parthenos

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Κρατήστε την εγωιστική πλευρά σας υπό έλεγχο σήμερα, το ταίρι σας σας χρειάζεται να είστε εκεί ολοκληρωτικά για αυτούς. Το να επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζονται, μπορεί να έχει την θετική πλευρά πως και εσείς θα νιώσετε ικανοποιημένοι που τους βοηθήσατε.

 

 

ζωδια Ταύρος
Κάνετε πολλά καλά πράγματα για το ταίρι σας. Σήμερα, χαρίστε στον εαυτό σας κάτι που είναι μόνο για εσάς. Λίγος χρόνος μόνοι, για να φροντίσετε τον εαυτό σας, θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμους για το οτιδήποτε θα φέρει το αύριο.

ζωδια Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να ονειρεύεστε ξύπνιοι το ταίρι σας. Πάρτε τους τηλέφωνο και πείτε τους πως δεν μπορείτε να τους βγάλετε από το μυαλό σας. Θα ενθουσιαστούν που θα σας ακούσουν να το λέτε.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Καρκίνος
Θα θέλετε να μείνετε μέσα στο σπίτι σήμερα. Αντί να βγείτε βόλτα, χαρίστε στο ταίρι σας ένα καταπληκτικό δείπνο που φτιάξατε μόνοι σας. Αφήστε το επιδόρπιο πάνω τους και δείτε τους να γίνονται δημιουργικοί!

ζωδια Λέων
Ξέρετε πως μπορείτε να μιλήσετε στο ταίρι σας για τα πάντα. Σήμερα θα χρειαστεί να το δοκιμάσετε κιόλας. Μόλις βρείτε το θάρρος να ακουμπήσετε ένα ευαίσθητο θέμα, οι λέξεις θα σας βγουν πιο εύκολα από ότι περιμένατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για μια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε για προβλήματα – απλά απολαύστε την ευκαιρία να βάλετε λέξεις στα συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλο.

ζωδια Ζυγός
Αν οι προηγούμενες ημέρες σας έχουν αφήσει εξαντλημένους, εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τη μέρα σας κάνοντας απολύτως τίποτα. Χαλαρώστε μαζί με το ταίρι σας και απολαύστε την απλή χαρά του να κάθεστε μαζί και να αφήνετε τον κόσμο γύρω σας να χάνετε.

ζωδια Σκορπιός
Αντί να τσακώνεστε απλά για το να βγείτε νικητές, σκεφτείτε το να αφήσετε το ταίρι σας να κάνει αυτό που θέλει εκείνο σήμερα. Το να υποχωρήσετε μπορεί να σας πειράξει στιγμιαία, αλλά το καλό που θα βγει υπερνικά την ενόχληση σας.

ζωδια Τοξότης
Γυρίστε την προσοχή σας από το τι θέλετε στο τι έχετε ήδη. Αντί να ζητήσετε από το ταίρι σας να κάνει κάτι για εσάς σήμερα, ευχαριστείτε τους για κάτι που ήδη έχουν κάνει.

ζωδια Αιγόκερως
Απολαύστε ένα ρομαντικό απόγευμα με το ταίρι σας κάνοντας βόλτα πιασμένοι χέρι – χέρι στην γειτονιά σας. Τσεκάρετε την τοπική κουλτούρα και δείτε αν θα πιάσει τίποτα το μάτι σας για μελλοντικά ραντεβού.

ζωδια Υδροχόος
Έχετε πολλά στο μυαλό σας, αλλά φροντίστε να μην φανείτε απομακρυσμένοι από το ταίρι σας. Πείτε τους ποιες είναι οι ανησυχίες σας και κάντε μια προσπάθεια να είστε πιο προσεκτικοί.

ζωδια Ιχθύες
Ήρθε η ώρα να αφήσετε οτιδήποτε σας κρατάει πίσω μέσα στη σχέση σας. Πάρτε ένα ρίσκο στον εαυτό σας… και στο ταίρι σας. Μαζί μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας για να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε.