αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/07 Παρασκευή

astrologia-22

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/07 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αλλά το να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, είναι εξίσου σημαντικό. Κάντε μια προσπάθεια να είστε ευκίνητοι και να ακούσετε πραγματικά τις προτάσεις τους. Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα μαζί.

ζωδια Ταύρος
Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας στις προτάσεις του ταιριού σας σήμερα. Κάτι που ακούγετε περίεργο στην αρχή, μπορεί να αποδειχτεί αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη. Περιμέντε τουλάχιστον μια δυο μέρες πριν πάρετε την απόφαση σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην εκπλαγείτε αν μια πεποίθηση που είχατε πολύ καιρό αμφισβητηθεί από το ταίρι σας σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας να βλέπει την κατάσταση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ίσως να αλλάξετε τη γνώμη σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν προσπαθείτε να περάσετε το μήνυμα σας στο ταίρι σας σήμερα, απευθυνθείτε στην διανοητική του πλευρά. Θα ανταποκριθούν καλύτερα στα γεγονότα και τις σταθερές ιδέες, παρά σε μια συναισθηματική έκθεση.

ζωδια Λέων
Τα πράγματα μπορεί να μην συμβαίνουν όσο γρήγορα θα θέλατε μέσα στη σχέση σας, αλλά προσπαθήστε να μην τα βιάζετε. Έχει γίνει ήδη καλή πρόοδος, μπορεί να χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω για να την δείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Να είστε καλός συμπαίκτης, όπως επίσης και εραστής απέναντι στο ταίρι σας σήμερα. Το να ξέρουν πως μπορούν να στηρίζονται πάνω σας για να τους υποστηρίξετε κατά τη διάρκεια δύσκολων εποχών είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς.

ζωδια Ζυγός
Δημιουργήστε μια παιχνιδιάρικη διάθεση με το ταίρι σας σήμερα και περάστε καλά κατά τη διάρκεια που αυξάνετε την οικειότητα ανάμεσα σας. Δεν είστε σοβαροί όλοι την ώρα όταν είστε έξω από την κρεβατοκάμαρα, οπότε γιατί να είστε μέσα σε αυτή;

ζωδια Σκορπιός
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να διαφωνήσετε στα σχέδια για μια ανακαίνιση σήμερα. Λάβετε τις προτάσεις τους σοβαρά και προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό που δουλεύει και για τους δυο σας.

zwdia shmera

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας θα σας προτείνει έναν νέο τρόπο να κάνετε κάτι σήμερα. Στην αρχή θα σας φανεί περίεργο, αλλά κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Μόλις το δοκιμάσετε, μπορεί να δείτε ότι σας αρέσει ακόμα περισσότερο από τον παλιό σας τρόπο.

ζωδια Αιγόκερως
Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να αξιολογήσετε τι δουλεύει καλά μέσα στη σχέση σας και τι θα θέλατε να αλλάξετε. Μερικές απλές μικροδιορθώσειςμπορεί να κάνουν μια ήδη καλή κατάσταση, ακόμα καλύτερη.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Μοιραστείτε το όραμα σας για το μέλλον με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες ιδέες σας ήδη είναι προς την ίδια κατεύθυνση. Αν υπάρχουν καθόλου μεγάλες διαφορές, να είστε ανοικτοί στο να ακούσετε τι έχουν στο μυαλό τους.

ζωδια Ιχθύες
Απολαύστε μια ήσυχη ημέρα χαλαρώνοντας με το ταίρι σας και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Μιλήστε για όλα τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε μαζί και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνετε μεγάλα όνειρα. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις